Αυτό το καλοκαίρι εκφραστείτε με τόλμη, με ένα τεχνητό ουράνιο τόξο που θα σας δώσει τη δυνατότητα να μιλήσετε, να ξεχωρίσετε και να δείξετε στον κόσμο τη Δύναμη της Απόχρωσης.​ Η OPI παρουσιάζει τη νέα limited edition συλλογή Power of Hue Summer 2022 και σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο χρωματιστό, δυναμικό και ασυγκράτητα διαφορετικό.

Πέρα από τα έντονα, εντυπωσιακά χρώματα στη νέα καλοκαιρινή συλλογή της OPI – Power Of Hue– πρωταγωνιστεί η αγαπημένη σε όλους Καίτη Γάρμπη που στέκεται στο πλάι της ΛΟΑΚΤΙ+ κοινότητας ενώ η ίδια παίρνει πάντα θέση απέναντι σε κάθε είδους, προκαταλήψεις, διακρίσεις και στερεότυπα, λόγω φύλου, ταυτότητας φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, εξωτερικής εμφάνισης και εθνικής καταγωγής.

Το χρώμα  για την OPI είναι μια δήλωση, μία έκφραση, έχει τη δύναμη να ανεβάσει την ένταση, δηλώνοντας την αλήθεια του. Αυτό το καλοκαίρι, η OPI είναι εδώ για να σας βοηθήσει να είστε τολμηροί. Να είστε πολύχρωμοι. Να είστε η απόχρωση.​
Προωθώντας ένα ποικίλο μείγμα χρωμάτων δέρματος, φύλων, τύπων σώματος και σχημάτων χεριών και νυχιών και εκπροσωπώντας την πολύχρωμη και ποικιλόμορφη κοινότητά μας, το αγαπημένο νούμερο #1 brand ομορφιάς, γίνεται σύμμαχος της διαφορετικότητας δίνοντας τον τρόπο για έκφραση και δημιουργία μέσα από μια μοναδική summer παλέτα. Χρώματα με διάρκεια, πλούσια σύσταση και λάμψη που ακτινοβολεί, οι 12 OPI Power of Hue αποχρώσεις είναι διαθέσιμες σε Gel Color, Infinite Shine και Nail Lacquer. Μια μοναδική επαγγελματική εμπειρία ομορφιάς κλεισμένη σε ένα μόνο μπουκάλι.

H OPI είναι περήφανος χορηγός του Athens Pride 2022

H OPI στηρίζει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και είναι περήφανος χορηγός του Athens Pride 2022. Συμμετέχουμε και γιορτάζουμε μαζί την αποδοχή, την ορατότητα και την ισονομία που δικαιούνται όλοι οι άνθρωποι ΆΝΕΥ ΌΡΩΝ στο φεστιβάλ Υπερηφάνειας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου στο Σύνταγμα.

Το branded booth της OPI θα είναι εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σας περιμένουμε για να βρείτε τη δική σας απόλυτη απόχρωση που θα σας κάνει να λάμψετε και να αναδείξετε περήφανα τον εαυτό σας.  Στο φετινό Athens Pride διεκδικούμε και γιορτάζουμε ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ…Για όλα! Για την εκπαίδευση, για την ισότητα στον γάμο και την οικογένεια, για την ασφάλεια, για την ίδια τη ζωή!

www. OPI.com.

Instagram:@opi_greece

Facebook:@OPIGreece

RELATED POSTS

OPI: Το Νο1 brand βερνικιών θα δώσει χρώμα στο Yes I Do Catwalk by System Professional

Η Nature Strong, η πρώτη σειρά βερνικών μακράς διάρκειας και φυσικής προέλευσης θα είναι εκεί για να τη γνωρίσουμε από κοντά.

Opi: πινελιές χρώματος στα bridal looks του Yes I Do Catwalk by ghd

Τα Fairynails ανέλαβαν να απογειώσουν τα looks των celebrities