Από το μεγαλύτερο bridal event της χρονιάς, δεν θα μπορούσε να λείπει η O.P.I, το Νο 1 brand, που επιλέγουν οι επαγγελματίες στην περιποίηση νυχιών. Η Nature Strong, η πρώτη σειρά βερνικών μακράς διάρκειας και φυσικής προέλευση, ήταν εκεί, σε ένα ονειρεμένο beauty corner ”πλημμυρισμένο” από δεκάδες αποχρώσεις εμπνευσμένες από την ίδια τη φύση.

Οι λαμπερές celebrities ανακάλυψαν τη σειρά Nature Strong, η οποία αποτελείται από ουδέτερους γήινους τόνους, φωτεινά χρώματα και έντονες, διαχρονικές αποχρώσεις σε κρεμ και ιριδίζον εφέ. 30 αποχρώσεις που αναδεικνύουν τη χάρη και το θαύμα της φύσης σε μια φυσική σύνθεση που μπορεί να γίνει ακόμα πιο λαμπερή με την προαιρετική εφαρμογή Top Coat.

Για όλες τις brides-to-be που αναζητούν ένα premium αλλά και vegan βερνίκι, το οποίο προσφέρει χρώμα μεγάλης διάρκειας, έχει υψηλή χρωματική απόδοση & λάμψη έως και επτά ημέρες χωρίς να ξεθωριάζει και θα αναδείξει υπέροχα τα άκρα τους την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους.

Μοre info:

Το σκονισμένο τριαντάφυλλο, το ροζ γαρύφαλλο και το έντονο κίτρινο (Knowledge is Flower, Big Bloom Energy, Make My Daisy) ενσαρκώνουν την αγάπη για τις μεγάλες και τις μικρές ανθίσεις. Μπλε του κοβαλτίου, γκρι λεβάντας και ψυχρό μπλε (Shore Is Something!, Right as Rain, Raindrop Expectations) διοχετεύουν το νερό σε όλες τις μορφές του και το βαθύ μωβ, το αστραφτερό μπορντό και το λαμπερό ροζ (A Great Fig World, Raisin Your Voice, Simply Radishing) προσφέρουν ένα νεύμα στα αγαπημένα βιολογικά φρούτα και λαχανικά.

Φωτογραφίες | Studio Panoulis