Τέσσερις αληθινές γυναίκες που την ημέρα του γάμου τους αφέθηκαν στο ξεχωριστό ταλέντο και την εμπειρία της hairstylist Εύης Πατσιατζή…

1. We were made to be royals

Photo: Αλέξανδρος Παπαδάκης

«Όσο κλισέ κι αν φανεί, την ημέρα του γάμου της η Κάτια έλαμπε από μέσα προς τα έξω. Όσο προσεγμένο κι αν ήταν το χτένισμα και το μακιγιάζ της, ήταν η ευγένεια, η καλοσύνη και το ήθος της αυτά που απογείωσαν τη νυφική της εμφάνιση. Το χαμόγελο δεν έσβησε στιγμή από τα χείλη της, τα μάτια της έλαμπαν διαρκώς. Η εξωτερική ομορφιά της λειτούργησε σαν καθρέπτης της πανέμορφης ψυχής της!».

The pro tip: Ένα και μόνο αξεσουάρ αρκεί για να μεταμορφώσει ένα απλό χτένισμα σε πραγματικό κομψοτέχνημα. Ήταν η απαραίτητη πινελιά που ταίριαξε με το αριστοκρατικό ύφος του γάμου.

2. Με έμπνευση από την Jennifer Lopez

Photo: Focus On Love photography and videography

«Το νυφικό χτένισμα της Σάντυ είναι εμπνευσμένο από την Jennifer Lopez. Η Σάντυ έχει ισχυρή προσωπικότητα, είναι νέα και δυναμική. Τα μαλλιά της όφειλαν να είναι ξεχωριστά και έξω από τα συνηθισμένα».

The pro tip: Η Σάντυ με εμπιστεύτηκε απόλυτα. Μάλιστα, δεν φοβήθηκε να αλλάξει όχι μόνο το χτένισμα, αλλά και το κούρεμά της την ημέρα του γάμου! Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και τις δύο. Η συνεργασία μας κατέληξε σε δυνατή φιλία.

3. Vintage Vague

Photo: Dimitris Skigopoulos

«Η Βασιλική ήταν πολύ αποφασιστική και ήξερε εξ αρχής τι ήθελε για την ημέρα του γάμου της, γεγονός που έκανε τη συνεργασία μας απολαυστική και εύκολη. Η πρόκληση ήταν να κρατήσουμε τα βλέμματα επικεντρωμένα στην εντυπωσιακή πλάτη του νυφικού, χωρίς να μαζέψουμε ψηλά τα μαλλιά. Έτσι, καταλήξαμε σε καλοσχηματισμένες vague μπούκλες, τις οποίες φέραμε στο πλάι».

The pro tip: Για ένα τέτοιο χτένισμα, είναι σημαντικό να βρούμε τον όγκο και το σχήμα των κυματισμών που ταιριάζουν και αναδεικνύουν καλύτερα το πρόσωπο της νύφης.

4. Κυματιστά μαλλιά, η all time classic επιλογή

Photo: Stelios Tsikas photography

«Η Κατερίνα είναι μια πραγματικά πανέμορφη νύφη, με έντονο βλέμμα και έμφυτο σεξαπίλ. Στον γάμο της ήταν έγκυος και μια γλυκιά γαλήνη και ηρεμία ζωγραφίζονταν στο πρόσωπό της. Καταλήξαμε σε απλά, κυματιστά μαλλιά, ώστε το ενδιαφέρον να το μονοπωλήσει το μακρύ και εντυπωσιακό πέπλο της».

The pro tip: Η Κατερίνα ήθελε τα μαλλιά της λιτά και πιο μακριά. Έτσι, προσθέσαμε μήκος, τεχνητά, με τέτοιον τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

eyi_pasiatzi.jpg

Διαβάστε επίσης…