Από τον Παναγιώτη Κούστα

Είναι μία από τις πιο επιδραστικές beauty influencers στη χώρα μας και ένα από τα πιο cool κορίτσια που «κυκλοφορούν» στο Instagram. Μικρή, θυμάται τον εαυτό της να προτιμά να βλέπει τη μαμά της να βάφεται παρά να παρακολουθεί τηλεόραση, ενώ το μαγαζί με τα καλλυντικά απέναντι από το σπίτι της ήταν ο δικός της αγαπημένος προορισμός τα μεσημέρια, μετά το σχολείο. Πλέον, αφιερώνει τουλάχιστον 40 λεπτά τη μέρα στο μακιγιάζ της. Ως μέλλουσα νύφη, που κάποια στιγμή θα γίνει, ζητήσαμε να μας δώσει τις δικές της συμβουλές ομορφιάς για τις νύφες του Yes I Do! Κορίτσια… η Βασιλική Καρανζογιάννη όλη δική σας!

Χαλάρωσε και απόλαυσέ το

Η διαδικασία της προετοιμασίας εμπεριέχει ανυπομονησία, άγχος, συγκίνηση, χαρά και άλλα τόσα θετικά συναισθήματα μπλεγμένα μεταξύ τους. Γιατί, ανάμεσα σε όλα αυτά τα ωραία, να σε πνίγουν το άγχος και η γκρίνια; Φρόντισε να βρεις τους σωστούς επαγγελματίες με τους οποίους θα μιλήσεις και θα κάνεις όσες πρόβες σε ευχαριστούν. Την τελευταία στιγμή, άσε τους να κάνουν τη δουλειά τους όπως αυτοί ξέρουν και πληρώνονται γι’ αυτό.

Μακιγιάζ μόνη σου

Αν πιστεύεις ότι κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσένα το πρόσωπό σου -κι εγώ, μεταξύ μας, αυτό πιστεύω-, τότε είσαι η τολμηρή της παρέας που θα κάνει το νυφικό μακιγιάζ μόνη της. Η πιο σημαντική συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να μην αφήσεις να περάσει μέρα χωρίς να δοκιμάσεις τα «πάντα». Κάθε φορά που είσαι σπίτι ή πριν από τη βραδινή σου έξοδο πειραματίσου με όλες τις αποχρώσεις σκιών και κραγιόν, παίξε με τις τεχνικές, τέσταρε προϊόντα και το πώς αυτά «γράφουν» πάνω σου. Οπλίσου με υπομονή, γιατί θα πρέπει να είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε αναποδιά συμβεί την τελευταία στιγμή!

Τέλεια και δυνατά μαλλιά!

Για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα τη μεγάλη μέρα, μπορείς να τους προσφέρεις ένα boost φροντίδας, παίρνοντας βιταμίνες που βοηθούν όχι μόνο στην ενδυνάμωση της τρίχας, αλλά και στη λάμψη και την ανθεκτικότητά της. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να ξεκινήσεις την πρόσληψη βιταμινών περίπου 3-4 μήνες πριν από τον γάμο σου.

Ξέχνα τα όχι και τα μη!

Εφόσον εμπιστευτείς το μακιγιάζ ή το χτένισμά σου σε έναν ειδικό, φρόντισε να είσαι δεκτική σε νέα πράγματα και ανοιχτή στο να τα δοκιμάζεις. «Δε μου αρέσουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες», «δε μου πάνε τα nude κραγιόν», «δε θέλω να μου πειράξεις τα φρύδια»… Σκέψεις που ίσως κάνεις λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια της πρόβας. Καλό είναι συχνά πυκνά να βγαίνεις από το comfort zone σου και να τολμάς, αφού ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα δοκιμάζοντας αυτά που σου προτείνουν, εφόσον, φυσικά, δεν είναι ανήμερα του γάμου σου, καθώς την τελευταία στιγμή δε θα είσαι σε θέση να κρίνεις σωστά.

Το πιο σημαντικό

Κάνε αυτό που ευχαριστεί εσένα, εσένα και μόνο! Ξέρουμε καλά ότι την ημέρα αυτή εσύ θα είσαι η απόλυτη πρωταγωνίστρια και, μόνο γι’ αυτό, οφείλεις να τη ζήσεις στο έπακρο.

Ακολουθήστε τη Βασιλική Καρανζογιάννη στο Instagram: @vasilikos.

Credits

Photo: G wedd Fotografia by George Bouzakis

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS