Από το 2007 η Bridal Beauty δημιουργήθηκε με σκοπό να κάνει όλες τις μέλλουσες νύφες όμορφες και λαμπερές και να τους χαρίσει επαγγελματική περιποίηση την ημέρα της νυφικής προετοιμασίας… από την άνεση του σπιτιού τους. Ταλαντούχοι και εξειδικευμένοι make-up artists και hairstylists αποτελούν την έμπειρη ομάδα της Bridal Beauty που εγγυάται συνέπεια και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ξεχωρίσαμε 7+1 λόγους για να πείτε ”yes i do” στη Bridal Beauty και σας τους παρουσιάζουμε:

1. Η Bridal Beauty ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2007 και τα τελευταία 16 χρόνια καλύπτει με εξαιρετική επιτυχία την ανάγκη της μέλλουσας νύφης να βρει τον κατάλληλο hairstylist και make-up artist για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της.

2.Αποτελεί το Νο1 πρακτορείο επιλεγμένων επαγγελματιών ομορφιάς γάμου. Είναι ο απόλυτος προορισμός ομορφιάς για τη μέλλουσα νύφη που αναζητά εμπειρία, εξειδίκευση, έμπνευση και ασφάλεια.

3. Παρέχει:

  • Εξειδικευμένους κομμωτές και make-up artists
  • Συνέπεια από την αρχή έως το τέλος.
  • Άψογη οργάνωση και υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά.

4. Τα βήματα για το πρώτο ραντεβού μέχρι και την ημέρα του γάμου είναι πολύ εύκολα:

  • Η υποψήφια νύφη καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο, ή στέλνει email ή (το καλύτερο) συμπληρώνει τη φόρμα που θα βρει στο site.
  • Στη συνέχεια η Bridal Beauty φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα.
  • Επιλέγει και δεσμεύει τους κατάλληλους επαγγελματίες από την ομάδα για την ημερομηνία του γάμου, ενώ προγραμματίζει τις πρόβες στις ημέρες και ώρες που εξυπηρετεί τη νύφη πάντα στην άνεση του σπιτιού της.

5. Τόσο για την πρόβα όσο και για την ημέρα του γάμου σας, οι επαγγελματίες της Bridal Beauty έρχονται στο χώρο σας πλήρως εξοπλισμένοι. Όλα κυλούν με το δικό σας ρυθμό και φυσικά με τη δική τους καθοδήγηση χωρίς χρονικό περιορισμό.

6.Η Bridal Beauty προτείνει να επικοινωνήσετε μαζί της περίπου 3 μήνες πριν το γάμο και αφού έχετε επιλέξει το νυφικό για να γνωρίζουν το στιλ και να κινηθούν ανάλογα με το μακιγιάζ και το χτένισμα.

7. Τόσο κατά τη διάρκεια της πρόβας όσο και την ημέρα του γάμου χρησιμοποιούνται αποκλειστικά επαγγελματικά και υποαλλεργικά υλικά μακιγιάζ και hairstyling. Έτσι διασφαλίζεται άριστο αποτέλεσμα με διάρκεια και αντοχή.

8. Είστε απόλυτα ελεύθερες να κλείσετε πακέτο ή μεμονωμένες υπηρεσίες και μόνο όταν ικανοποιηθείτε απόλυτα από τις πρόβες.

YES I DO NOTE: Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας και απολαύστε την πιο άνετη εμπειρία ομορφιάς από τον χώρο του σπιτιού σας. Με ένα απλό click στη… Βridal beauty!

RELATED POSTS