Γαλλικές δαντέλες, μετάξι σε όλες του τις μορφές, επιμονή στη λεπτομέρεια και μια ρομαντική θεατρικότητα, χαρακτηρίζουν τα νυφικά που δημιουργεί η Βάσια Τζοτζοπούλου και την καθιστούν μία από τις αγαπημένες σχεδιάστριες των brides to be. «Τρυπώσαμε» κυριολεκτικά στο ατελιέ της και αποσπάσαμε μερικά από εκείνα τα μυστικά που της δίνουν την έμπνευση για τη δημιουργία ενός υπέροχου νυφικού. Του δικού σας.

The Inspiration

Πίσω από κάθε δημιουργία της Βάσιας Τζοτζοπούλου κρύβεται ένα ολόκληρο ταξίδι έμπνευσης και αναζήτησης έτσι ώστε να εξασφαλίσει το κομψό, θηλυκό και αέρινο αποτέλεσμα που διακρίνει όλες τις συλλογές της.

Θηλυκές, αέρινες φιγούρες
Θηλυκές, αέρινες φιγούρες…
Θηλυκές αέρινες φιγούρες
The Fabrics

H έμφαση στην καλή ποιότητα των υλικών, στην άψογη ραφή, στην εφαρμογή και τις καθαρές γραμμές είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της δημιουργού. Οι υψηλές απαιτήσεις που έχει ή ίδια από τον εαυτό της, την οδηγούν να χρησιμοποιεί τα καλύτερα υφάσματα και υλικά με βάση το μετάξι σε όλες του τις μορφές, το βαμβάκι και τη γαλλική δαντέλα -αποκλειστικά από τον οίκο Sophie Hallette Paris- και να συνεργάζεται με τους καλύτερους επαγγελματίες στο Μιλάνο και την Αθήνα που θα τη βοηθήσουν στην υλοποίηση της έμπνευσής της.

H δημιουργός επιμελείται και την παραμικρή λεπτομέρεια
H δημιουργός επιμελείται και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Μετάξι, γαλλική δαντέλα & μεταξωτές τρέσες ραμμένες στο χέρι
Μετάξι, γαλλική δαντέλα & μεταξωτές τρέσες ραμμένες στο χέρι

The Process

Η ίδια ταξιδεύει πολύ, ενημερώνεται συνεχώς για  τις τελευταίες τάσεις, τα νέα υλικά και τις καινούργιες τεχνικές. Εμπνέεται από τα ταξίδια, το θέατρο – απ’ όπου και προέρχεται – την Ελλάδα και τα υφάσματα που την καθοδηγούν σε όλο το ταξίδι της δημιουργίας. Επιμελείται την κάθε λεπτομέρεια για να προσαρμόσει το νυφικό στην κάθε νύφη της, έτσι ώστε να γίνει ένα με εκείνη και να τονίσει την προσωπικότητά της.

H δημιουργός επιμελείται και την παραμικρή λεπτομέρεια.
H δημιουργός επιμελείται και την παραμικρή λεπτομέρεια

 

 

Διάβασε αυτό το άρθρο και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του Yes I Do free press,

το οποίο θα βρεις σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

 

RELATED POSTS