Η στιγμή που περιμένατε από τότε που είπατε το μεγάλο «yes, I do» έφτασε! Είτε σχεδιάζετε να επισκεφθείτε πολλούς οίκους νυφικών είτε έχετε καταλήξει σε έναν, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας στο πρώτο ραντεβού.

Φωτογραφία από photo nic (Unsplash)

Φωτογραφίες

Έχοντας μαζί σας φωτογραφίες από τα νυφικά που σας αρέσουν και θα μπορούσατε να φανταστείτε τον εαυτό σας να τα φοράει, θα βοηθήσετε το προσωπικό του οίκου να σας κατευθύνει. Έτσι, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ξεκινήστε να ψάχνετε στο διαδίκτυο και να συγκεντρώσετε τις πιο Pinterest approved φωτογραφίες. Μπορεί να προτιμάτε ένα mini νυφικό ή ένα σε mermaid γραμμή, για παράδειγμα, αλλά να μην ξέρετε πώς να το εκφράσετε. Οι φωτογραφίες θα βοηθήσουν το προσωπικό να κάνει αυτή την αξιολόγηση αμέσως, κάνοντας το ραντεβού σας πιο παραγωγικό.

Φωτογραφία από Charisse Kenion (Unsplash)

Εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος

Το να φοράτε εσώρουχα που ταιριάζουν στον τόνο του δέρματός σας είναι απολύτως απαραίτητο όταν δοκιμάζετε νυφικά. Γιατί; Επειδή τα πολύ σκούρα ή φωτεινά χρώματα μπορεί να φαίνονται μέσα από πιο αέρινα υφάσματα και να σας εμποδίσουν να έχετε μια ακριβή εικόνα του νυφικού φορέματος που θα επιλέξετε.

Παπούτσια

Flat, με χοντρό τακούνι ή bridal stilettos; Έχοντας μαζί σας το στιλ των παπουτσιών που πρόκειται να φορέσετε την ημέρα του γάμου σας, θα σας δώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του τελικού αποτελέσματος. Σίγουρα δεν χρειάζεται να είναι τα νυφικά σας παπούτσια (συνήθως τα επιλέγετε αφού καταλήξετε στο φόρεμα), αλλά ένα παρόμοιο ζευγάρι.

Φωτογραφία από Los Muertos Crew (Pexels)

Άτομα που εμπιστεύεστε

Μπορεί να ακούγεται διασκεδαστικό να φέρετε τη μητέρα, την πεθερά ή τις φίλες σας στο πρώτο ραντεβού για την αναζήτηση του νυφικού σας, αυτό όμως μπορεί να κάνει πιο δύσκολη τη διαδικασία επιλογής. Όσο περισσότερα άτομα έχετε μαζί σας, τόσο περισσότερες απόψεις θα πρέπει να ακούσετε. Προσπαθήστε να ζητήσετε τη βοήθεια μόνο των φίλων και των μελών της οικογένειας που εμπιστεύεστε τυφλά και που εκφράζουν τις σκέψεις τους με καλοσύνη και διακριτικότητα.

RELATED POSTS

Νυφικό κοστούμι σε πολιτικό γάμο. It’s a yes!

Ήδη νιώθουμε τα cool vibes να πρωταγωνιστούν.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Real weddings, bridal fashion, top wedding professionals, τα πιο χρήσιμα tips και τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για το ζευγάρι που ετοιμάζει τον γάμο του!