Από τον Παναγιώτη Κούστα

Το baroque του 2021 αποδομεί τα υπερβολικά looks των κυριών που σύχναζαν στις βασιλικές αυλές του 17ου και του 18ου αιώνα και αντλεί έμπνευση από τo δραματικό στιλ ινδαλμάτων της pop όπως η Kate Bush και η Florence Welch. Αν εξαιρέσουμε τους Viktor & Rolf και το πομπώδες νυφικό τους με τα «γλυπτά» λουλούδια και το «ασήκωτο» πέπλο, οι υπόλοιποι σχεδιαστές άφησαν το παιχνίδι του baroque να κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Hanako Maeda (ADEAM) απογείωσε το gipsy baroque στιλ με τα ruffles της από λευκό κρεπ, η Cecilie Bahnsen πήρε τον αμανέ σε πιο avant-garde νότες με ένα «στακάτο» layered σύνολο από γκοφρέ υφάσματα και απλικαρισμένα λουλούδια, και η Gabriela Hearst πρόσθεσε λίγο γκροτέσκο μεγαλείο στα πλισαρισμένα μανίκια ενός, κατά τα άλλα, chic φορέματος για πολιτικό γάμο.

Viktor & Rolf | Bridal/Spring 2021ADEAM | Resort 2021Cecilie Bahnsen | Resort 2021Gabriela Hearst | Resort 2021ADEAM | Resort 2021

Σε κάθε περίπτωση, το baroque είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό.

Must Read:

Τα 5 στιλ νυφικού που κολακεύουν όλες τις γυναίκες

Ένας χρόνος χωρίς τη Σοφία Κοκοσαλάκη: Τα νυφικά φορέματα της σχεδιάστριας που «έφυγε» στα 47 της χρόνια

20 συγκλονιστικά νυφικά που θα λα-τρέ-ψε-τε!

Most Popular:

Έχω κάνει πολιτικό γάμο. Αξίζει να προχωρήσω και σε θρησκευτικό;

5 αναποδιές που μπορεί να συμβούν στο παρά πέντε του γάμου και πώς θα τις ξεπεράσετε

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.