Είναι η γεωμετρία και η θεατρικότητα, ο ρομαντισμός και η θηλυκότητα, η πολυτέλεια και ο αισθησιασμός, που παντρεύονται με έναν μοναδικό τρόπο στις νυφικές δημιουργίες του Γιάννη Λάσκου, και τις κάνουν ακαταμάχητες και αντικείμενο του πόθου των ενημερωμένων brides-to-be. Άλλωστε, ο ίδιος γνωρίζει καλά πώς να δίνει πνοή στην εικόνα της πιο ευτυχισμένης στιγμής στη ζωή κάθε γυναίκας, αντλώντας πάντα έμπνευση από το όραμά της και διατηρώντας αναλλοίωτες τις minimal γραμμές που τον χαρακτηρίζουν. Το αποτέλεσμα; Tailor-made νυφικά, που μεμιάς σαγηνεύουν.

Haute couture miracles

Τα ανάλαφρα κρεπ, το rasmir, ο ολομέταξος ταφτάς και η ζορζέτα είναι οι πρώτες ύλες που λατρεύει να δουλεύει ο έμπειρος σχεδιαστής, ενώ το sensual elegant στοιχείο δεν λείπει ποτέ από τα νυφικά του. Το μαρτυρά και η Back to Blanche collection, η οποία αποτελείται από λευκά σύνολα σε λιτές, αρχιτεκτονικές γραμμές, φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υφάσματα, που «αγκαλιάζουν» τη σιλουέτα με τέτοιον τρόπο, ώστε να κολακεύουν κάθε σωματότυπο. Όπως ακριβώς και όλα τα σχέδια που θα ανακαλύψετε στο ατελιέ του, τα οποία ξεχωρίζουν για τη διαχρονική ματιά και την άριστη εφαρμογή τους.

It’s fitting time!

Η πρόβα νυφικού μετατρέπεται σε μία αξέχαστη εμπειρία, χάρη στον επαγγελματισμό, την ευγένεια και το ταλέντο του ευρηματικού fashion designer και της ομάδας του. Ο Γιάννης Λάσκος, από την πρώτη κιόλας συνάντησή σας, υπόσχεται να ακολουθήσει τις επιταγές του προσωπικού σας στιλ και χαρακτήρα, σχεδιάζοντας αρχικά στο χαρτί ένα wedding gown, το οποίο, μετέπειτα, θα «ζωντανέψει» στο σώμα σας, χαρίζοντάς σας την πιο όμορφη και κομψή εκδοχή του εαυτού σας στον καθρέφτη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do

που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS