Οι γιορτές των Χριστουγέννων αποτελούν ιδανική ευκαιρία για μια ρομαντική πρόταση γάμου, η οποία θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας ζωής μαζί με το άλλο μισό σας. Η λαμπερή ατμόσφαιρα, οι εντυπωσιακοί στολισμοί, η all-time classic χριστουγεννιάτικη μουσική υπόκρουση, όλα «συνωμοτούν» για να δημιουργήσουν το πιο ονειρεμένο σκηνικό για να ακούσετε το πολυπόθητο “I Do” από την αγαπημένη σας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της μοναδικής αυτής στιγμής είναι φυσικά το δαχτυλίδι που θα κοσμεί από εδώ και στο εξής το χέρι της. Στολισμένο με λαμπερά διαμάντια ή πανέμορφα ρουμπίνια, ζαφείρια, σμαράγδια και άλλες ορυκτές πέτρες ή ζιργκόν σε υπέροχους συνδυασμούς, με χρυσό, ροζ χρυσό ή λευκόχρυσο μέταλλο, η συλλογή από μονόπετρα που θα βρείτε στο Κόσμημα Κοτσώνης περιλαμβάνει τα πιο εντυπωσιακά και διαχρονικά σχέδια, τα οποία δημιουργήθηκαν με αγάπη και μεράκι για να κάνουν αυτή την ημέρα αξέχαστη.

Φωτογραφία από @freepic.diller (Freepik)

Με σεβασμό πάντα προς τα soon-to-be-married ζευγάρια και όλους τους πελάτες, η εταιρεία προσφέρει κοσμήματα εξαιρετικής ποιότητας, υψηλής αισθητικής και κλασικής ομορφιάς ώστε η επιλογή σας να κάνει όντως τη διαφορά! Η ομάδα του Yes I Do διάλεξε τα πιο chic, one-of-a-kind μονόπετρα για κάθε γούστο και budget.

Μονόπετρο σε σχήμα φλόγα, με στρογγυλό διαμάντι σε κοπή μπριγιάν και πλαϊνά διαμάντια στη βάση του. Μια διαχρονική επιλογή κομψότητας!

Μονόπετρο δαχτυλίδι από λευκόχρυσο Κ18 με διαμάντια

Μονόπετρο δαχτυλίδι σε πρωτότυπο σχέδιο, με τέσσερα διαμάντια σε κοπή Princess. Ένα πρωτότυπο κόσμημα για μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας!

Μονόπετρο από ροζ χρυσό & λευκόχρυσο Κ18 με διαμάντια

Μονόπετρο με μοντέρνο σχεδιασμό και διπλή γάμπα, η μία εκ των οποίων είναι στολισμένη με μικρά διαμάντια. Το καστόνι αποτελείται από το κεντρικό διαμάντι που περιστοιχίζεται από μια σειρά μικρότερων διαμαντιών.

Μονόπετρο δαχτυλίδι από λευκόχρυσο Κ18 με διαμάντια

Μονόπετρο σε μοντέρνο σχεδιασμό, με στρογγυλό διαμάντι σε κοπή μπριγιάν. Ένα όμορφο κόσμημα για μία ιδιαίτερη στιγμή!

Μονόπετρο δαχτυλίδι από λευκόχρυσο & ροζ χρυσό Κ18 με διαμάντι

Διαχρονικό δαχτυλίδι αρραβώνων με κεντρική πέτρα ζαφείρι σε κοπή emerald και δύο πλαϊνά διαμάντια σε κοπή Princess.

Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο Κ18 με ζαφείρι & διαμάντια

Διαχρονικό δαχτυλίδι ροζέτα, με κεντρική ορυκτή πέτρα ρουμπίνι σε οβάλ σχήμα και διαμάντια περιμετρικά. Κλασική επιλογή κομψότητας!

Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο Κ18 με ρουμπίνι & διαμάντια

Όμορφο δαχτυλίδι αρραβώνων με διαμάντια και στις δύο πλευρές της βάσης του. Το καστόνι φέρει το κεντρικό διαμάντι, το οποίο περιστοιχίζεται από μια σειρά μικρότερων διαμαντιών, που φαίνονται σαν ένα!

Μονόπετρο δαχτυλίδι από χρυσό & λευκόχρυσο Κ18 με διαμάντια

Μονόπετρο δαχτυλίδι με διαμάντι σε κοπή Princess και λιτό σχεδιασμό. Ένα ιδιαίτερο κόσμημα για ξεχωριστές στιγμές!

Μονόπετρο δαχτυλίδι από ροζ χρυσό Κ18 με διαμάντι

Εντυπωσιακό δαχτυλίδι ροζέτα με κεντρική πέτρα μοργκανίτη που περιστοιχίζεται από μικρά διαμάντια. Η γάμπα του δαχτυλιδιού φέρει μια σειρά από μικρότερα διαμάντια, δημιουργώντας έτσι ένα πραγματικά λαμπερό κόσμημα!

Δαχτυλίδι από ροζ ρυσό Κ18 με morganite & διαμάντια

Εντυπωσιακό δαχτυλίδι σε σχήμα φλόγα, με μαύρες πέτρες ζιργκόν. Ένα υπέροχο κόσμημα για ξεχωριστές στιγμές!

Μονόπετρο δαχτυλίδι από ροζ χρυσό Κ14 με ζιργκόν

 

YID Info: Το πρώτο μονόπετρο δαχτυλίδι δόθηκε το 1477 από τον Δούκα Maximillian της Αυστρίας στη Μαρία της Βουργουνδίας και από τότε μέχρι σήμερα αποτελεί σύμβολο αιώνιας δέσμευσης.

RELATED POSTS

Κόσμημα Κοτσώνης: Ο απόλυτος προορισμός για τα ζευγάρια που αναζητούν τις πιο πρωτότυπες βέρες γάμου

Η ομάδα του Yes I Do ξεχώρισε -μετά δυσκολίας- τα 10 αγαπημένα της σχέδια!

“Pumpkin Spice Latte” | Το αγαπημένο φθινοπωρινό ρόφημα τώρα και σε μονόπετρο!

Το μονόπετρο πωλείται μέσα σε ένα πορτοκαλί κουτί με άρωμα μπαχαρικών στο εσωτερικό του και χρυσό κλιπ σε σχήμα κολοκύθας!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press