Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια συναντά τη θηλυκότητα στη νέα καμπάνια του brand Danai Giannelli, με τα διαχρονικά, custom-made κοσμήματα που αποτυπώνονται στον φακό του ευρηματικού Γιώργου Καπλανίδη να αποτελούν το όνειρο κάθε σύγχρονης bride-to-be.

From mother to daughter

Αυθεντικά κειμήλια με ιστορική και συναισθηματική αξία μεταμορφώνονται σε πολύτιμα κοσμήματα που περνούν από γενιά σε γενιά για να σημαδέψουν τις πιο προσωπικές στιγμές σας, όπως η ημέρα του γάμου σας.

Σκουλαρίκια από χρυσό 14Κ με διαμάντια από τη συλλογή Heirlooms

To have and to hold

Το πάθος, η άνευ όρων αγάπη και η αφοσίωση του έγγαμου βίου αντανακλώνται στα κοσμήματα της συλλογής Paradiso Perduto, που αιχμαλωτίζει το πνεύμα του ρομαντισμού και της γυναικείας ευαισθησίας μαζί με την εκλεπτυσμένη αισθητική και δεξιοτεχνία.

Σκουλαρίκια από χρυσό 14Κ με χαλαζία και γαλάζια ζαφείρια από τη συλλογή Paradiso Perduto

Summer is calling

Με έμπνευση από τη θηλυκότητα, τη μαγεία και την ομορφιά που αποπνέουν οι γοργόνες, αυτά τα μυθικά πλάσματα της θάλασσας, η Δανάη Γιαννέλλη σχεδίασε τα νέα Mermaid Necklaces, φτιαγμένα με ημιπολύτιμους λίθους φινιρισμένους στο χέρι και σε χρώματα που «μυρίζουν» καλοκαίρι.

Από αριστερά προς δεξιά: Κολιέ από χρυσό 14Κ με indigo αχάτη και λευκό διαμάντι | Κολιέ από χρυσό 14Κ με mother of pearl και λευκό διαμάντι | Κολιέ από χρυσό 14Κ με χρυσοπράση και λευκό διαμάντι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗΣ

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS