Όταν αληθινά κομψοτεχνήματα τοποθετούνται ανάμεσα σε αφράτα marshmallows, το αποτέλεσμα είναι απλώς… eye candy! Η Δανάη Γιαννέλλη δεν βασίζεται σε πρόσκαιρες τάσεις, αλλά σχεδιάζει διαχρονικά, custom-made κοσμήματα υψηλής αισθητικής. Συνδυάζει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τα διαμάντια, τα ζαφείρια, τα ρουμπίνια και άλλους πολύτιμους λίθους με τον χρυσό, προσδίδοντας στο bridal look την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και τη μοναδικότητα που του αρμόζουν

Μονόπετρα από χρυσό 14Κ και 18Κ με λευκά διαμάντια.

Κάθε δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας αποπνέει μια πρωτοφανή καθαρότητα και φινέτσα, ενώ οι λεπτομέρειες που φροντίζει πάντα να εντάσσει σε κάθε κομμάτι –οι αποχρώσεις των πολύτιμων λίθων, ένα ιδιαίτερο φινίρισμα ή/και σχήμα– μας κάνουν να το ξεχωρίζουμε με την πρώτη ματιά.

Δαχτυλίδια Smell the Roses με vintage ύφος, από χρυσό 14Κ, με πέτρες aquamarine, blue topaz και pink tourmaline και δαχτυλίδια από τη συλλογή Paradiso Perduto, από χρυσό 14Κ, με pink opal, blue topaz, crystal quartz, λευκά διαμάντια και ζαφείρια.
Σκουλαρίκια από τη συλλογή Paradiso Perduto, από χρυσό 14Κ, με pink opal, crystal quartz, aqua blue chalcedony και λευκά διαμάντια.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ / ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Yes I Do

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δανάη Ίσαρη

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS