Η Δανάη Γιαννέλλη – δημιουργός του ομώνυμου brand – δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Γιατί είναι μια σχεδιάστρια που με τα διαχρονικά κοσμήματα της έχει καταφέρει να φέρει τον δυναμισμό, τη θηλυκότητα και την πολυτέλεια στο σύγχρονο στιλ των γυναικών. Οπαδός της υψηλής αισθητικής και της ομορφιάς που διαρκεί για πάντα, δημιουργεί συλλογές που ”κουβαλούν” μια ιστορία ενώ εμπνέεται από τα πάντα γύρω της. Από τη φύση, από ένα συναίσθημα ακόμα και από μια τυχαία συζήτηση.

Σήμερα το Yes I Do κάνει focus στους σταυρούς της συλλογής Danai Giannelli, οι οποίοι είναι σχεδιασμένοι για να φορεθούν ως κοσμήματα και όχι για να μείνουν κλεισμένοι σε ένα όμορφο κουτί για χρόνια ή ίσως και για πάντα. Είστε έτοιμες να τους ανακαλύψουμε μαζί;

Crosses with love

Οι σταυροί της ταλαντούχας σχεδιάστριας συνδυάζουν τις απλές καθαρές γραμμές, ξεφεύγοντάς από τα «βαριά» κλασικά σχέδια, με μία καλλιτεχνική ματιά και ενδιαφέρουσες υφές οι οποίες γίνονται όλες στο χέρι – όπως το mat satin finish.

Luxury details

Τα περισσότερα από τα υπάρχοντα σχέδια μπορούν να εμπλουτιστούν με πολύτιμες πέτρες, λευκά διαμάντια ή πολύχρωμα ζαφείρια και ρουμπίνια και να αποκτήσουν ακόμα πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα. Φτιάχνονται σε κίτρινο, λευκό ή ροζ μασιφ χρυσό 14Κ και 18Κ και συνδυάζονται με αντίστοιχες αλυσίδες που συνυπάρχουν αρμονικά με το βασικό στοιχείο του σταυρού.

(από αριστερά) Μίνιμαλ σταυρός σε κίτρινο χρυσό 14K ή 18ΚΣταυρός ”Circles” σε κίτρινο χρυσό 14Κ ή 18Κ

Let’s create together

Μια από τις υπηρεσίες που ξεχωρίζουν στο brand είναι η υπηρεσία made-to-order, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να δημιουργήσει ένα κόσμημα από την αρχή και να είναι κυριολεκτικά μοναδικό. Με την σχεδιάστρια θα συζητήσετε και θα καταλήξετε στο ύφος και το στιλ του κοσμήματος ή του σταυρού που έχετε ονειρευτεί. Η όλη διαδικασία και η σχέση που θα δημιουργήσετε μεταξύ σας, θα σας μείνει χαραγμένη στο μυαλό για μια ζωή, όπως ακριβώς και το μοναδικό κόσμημα σας

How to style

Tα κοσμήματα Danai Giannelli, ενδείκνυνται για layering και ξεχωριστούς συνδυασμούς. Συνδυάστε μίνιμαλ κολιέ μαζί με ένα κομψό σταυρό ή δημιουργείστε statement looks, φορώντας δύο σταυρούς μαζί. Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια των κοσμημάτων θα σας ωθήσει να πειραματιστείτε και να κάνετε upgrade στο προσωπικό σας στιλ με μία μόνο κίνηση.

Σταυρός ”Airplane” σε κίτρινο χρυσό 14Κ ή 18Κ

Αρμονία, κομψότητα, απλότητα και διαχρονικότητα είναι λίγες από τις λεπτομέρειες που συνθέτουν την ταυτότητα της συλλογής.

Σταυρός ”Puzzle” σε κίτρινο χρυσό 14Κ ή 18Κ

Σταυροί που αξίζει να ανακαλύψετε και στη συνέχεια να προσθέσετε στην προσωπική συλλογή με τα κοσμήματα σας.

Μίνιμαλ σταυρός σε κίτρινο χρυσό σε 14Κ ή 18Κ

YES I DO INFO: Κόσμηματα της έχει φορέσει και η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου!

RELATED POSTS