Λατρεύουμε τους Έλληνες σχεδιαστές, την αισθητική τους και παρακολουθούμε πιστά τα fashion shows που πραγματοποιούν αλλά και τις νέες του collection που δημιουργούν με αγάπη, σύγχρονη ματιά και μεράκι. Έτσι και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, κάναμε focus στην Bridal Expo και συγκεκριμένα στο εντυπωσιακό Bridal Fashion Show της Ιωάννας Κουρμπέλα, της ταλαντούχας σχεδιάστριας που απέσπασε το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και των brides-to-be που αναζητούν το νυφικό των ονείρων τους. Ο κόσμος της μόδας τίμησε με τη παρουσία του την εκδήλωση ανακαλύπτοντας από κοντά τη νυφική συλλογή του οίκου.

Οι δημιουργίες της Ιωάννας Κουρμπέλα χαρακτηρίζονται από υφάσματα υψηλής ποιότητας, αέρινες γραμμές, με αναφορές στη κλασική Ελλάδα, που μέσα από τους ήχους της μουσικής και τη σκηνογραφία, προσέφεραν ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων που αγγίζουν τον ρομαντισμό και τη δυναμικότητα.

Οι νυφικές δημιουργίες του οίκου, ξεχωρίζουν για τη χειροποίητη κατασκευή τους, τις καινοτόμες ιδέες και τεχνικές καθώς και για τα υψηλής ποιότητας υλικά και υφάσματα. Κάθε bridal δημιουργία σχεδιάζεται μεμονωμένα, επιδιώκοντας να ενδύσει τη μοναδική ιστορία της νύφης που θα το επιλέξει.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του show είχε ο Μιχάλης Πάντος, τα μαλλιά και το μακιγιάζ των μοντέλων επιμελήθηκε ο Freddy Kalobratso ενώ τα υποδήματα της εταιρείας Gianna Kazakou, συμπλήρωναν αρμονικά τις νυφικές δημιουργίες της συλλογής.

To Bridal Fashion Show του οίκου Ioanna Kourbela, παρουσιάστηκε με την ενεργή συμβολή της εταιρείας SINGER, η οποία με τη στήριξη και την ευγενική της χορηγία συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Nύφες του 2024, είστε έτοιμες για μια ξεχωριστή bridal εμφάνιση με την υπογραφή της χαρισματικής σχεδιάστριας; 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψετε περισσότερα από την νυφική συλλογή της Ιωάννας Κουρμπέλα, επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του οίκου εδώ!

RELATED POSTS

Wedding FAQs: Γιατί οι νύφες φορούν λευκά την ημέρα του γάμου τους;

Πότε καθιερώθηκε το λευκό νυφικό ως statement κομμάτι της bridal εμφάνισης;

Wedding FAQs: Τι συμβολίζει το πέπλο της νύφης;

Ένα αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει ολόκληρη τη bridal εμφάνιση!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press