Ο υπέροχος «κόσμος» της hair color expert Άννας Χάλαρη αποτελείται από ομορφιά, ονειρεμένες αποχρώσεις μαλλιών, ταλέντο και μοναδικά hairstyles που πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο στο bridal σκηνικό. Για την ταλαντούχα hair color expert κάθε bride-to-be είναι ξεχωριστή και κάνει τα πάντα έτσι ώστε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της να έχει τα μαλλιά που ταιριάζουν αποκλειστικά στην προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Το Yes I Do συνομίλησε με την Άννα Χάλαρη και έμαθε όλα τα hair secrets που θα σας χαρίσουν την πιο ξεχωριστή νυφική εμφάνιση, με τα μαλλιά σας – σαν άλλο «κόσμημα» –  να κλέβουν την παράσταση!

Σας παρακολουθούμε χρόνια και θαυμάζουμε το ταλέντο και την αισθητική σας! Αλήθεια, πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε ως hairstylist και color expert;

Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σας. Η αλήθεια είναι πως η καλλιτεχνική μου φλέβα με ώθησε να ασχοληθώ επαγγελματικά με το χρώμα και τη γενική εικόνα των μαλλιών. Πιστεύω πως τα μαλλιά σε μια γυναίκα αντιπροσωπεύουν πλήρως την προσωπικότητα και την αύρα της και χωρίς δεύτερη σκέψη αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην εμφάνισή της, το οποίο και οφείλει να περιποιείται και να φροντίζει.

Ποιά είναι η σωστή προετοιμασία του χρώματος των μαλλιών πριν τον γάμο; Υπάρχει κάποια to-do list που μπορείτε να μοιραστείτε με τις αναγνώστριές μας;

Η σωστή προετοιμασία για μια τόσο σημαντική ημέρα πρέπει να ξεκινήσει ιδανικά ένα χρόνο πριν τον γάμο. Μαζί με τη μέλλουσα νύφη θα προετοιμάσουμε κατάλληλα τα μαλλιά για την επιθυμητή απόχρωση ενώ συγχρόνως θα κάνουμε ό,τι άλλο χρειάζεται, έτσι ώστε να πετύχουμε ένα άψογο αποτέλεσμα την ημέρα του γάμου. Κάνουμε πάντα focus στην ενυδάτωση, τη λάμψη και την υγεία  των μαλλιών!

Πόσο καιρό πριν τον γάμο μια μέλλουσα νύφη μπορεί να τολμήσει μια μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της;

Αν μια νύφη θέλει να τολμήσει μια μεγάλη αλλαγή στην απόχρωση των μαλλιών της καλό θα ήταν να το ξεκινήσει ένα χρόνο πριν τη διαδικασία. Ωστόσο ανάλογα την αλλαγή που επιθυμεί και την ποιότητα των μαλλιών της μπορεί να προλάβει και έξι μήνες πριν τον γάμο. Εκεί θα είμαστε εμείς για να δημιουργήσουμε με ασφάλεια και αγάπη τα μαλλιά των ονείρων της!

Παίζει ρόλο η δεκαετία που διανύει μια γυναίκα όσον αφορά την επιλογή του χρώματος των μαλλιών της;

Η αλήθεια είναι ότι η μόδα και η ομορφιά δεν έχουν σύνορα ούτε όρια ηλικίας. Παρόλα αυτά για να πετύχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα ίσως χρειαστούν κάποιες επιπλέον πινελιές, ανάλογα τη δεκαετία που διανύει ή κάθε bride-to-be. Πάντα μετά από συνεννόηση και συζήτηση μαζί της!

Πώς αντιμετωπίζετε τις last-minute αλλαγές;

Ως επαγγελματίες είμαστε ανοιχτοί στις last minute αλλαγές ωστόσο πάντα προτεραιότητα για εμάς έχει η υγεία και η ποιότητα των μαλλιών και είναι κάτι που τονίζουμε πάντα στις μέλλουσες νύφες που μας επιλέγουν.

Ποιες είναι οι 3 top νυφικές τάσεις στις αποχρώσεις των μαλλιών για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024; Θέλουμε όλα τα details!

Φέτος μεγάλη τάση αποτελούν τα φυσικά ξανοίγματα στις αποχρώσεις honey caramel, brunette και ice blonde με τεχνικές όπως το balayage, τα baby highlights, to airtouch balayage και το wet balayage. Επίσης ένα hot trend που θα δούμε αρκετά τους επομένους μήνες είναι να δίνουμε βάθος στη ρίζα έτσι ώστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου να τονίζονται ενώ στα υπόλοιπα μαλλιά να πραγματοποιείται ένα είδος «contouring» χρώματος που στόχο έχει να αναδεικνύει όλο το πρόσωπο στα σημεία που θέλουμε.

Με την εμπειρία σας, ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι Ελληνίδες όταν επιλέγουν το χρώμα των μαλλιών τους;

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι brides-to-be είναι ότι επηρεάζονται από φωτογραφίες που βλέπουν στα social media και συγκεκριμένα από αποχρώσεις και χτενίσματα που πιστεύουν ότι τους ταιριάζουν, χωρίς όμως  να λαμβάνουν υπόψιν τους τα δικά τους χαρακτηριστικά ή τον τόνο της επιδερμίδας τους. Για εμάς η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και της προτείνουμε το bridal look που ταιριάζει αποκλειστικά στην προσωπικότητα και το πρόσωπό της!

Υπάρχουν νυφικά χτενίσματα που αναδεικνύουν την απόχρωση των μαλλιών και τα προτείνετε ανεπιφύλακτα;

Βεβαίως και υπάρχουν χτενίσματα που αναδεικνύουν την απόχρωση των μαλλιών. Χωρίς δεύτερη σκέψη στο no1 βάζουμε τους διάφορους κυματισμούς όπου αναδεικνύουν μοναδικά κάθε τεχνική και απόχρωση και στο no2 ένα καλά σμιλεμένο σινιόν ώστε να φαίνονται οι λεπτομέρειες και οι διαβαθμίσεις στις αποχρώσεις.

Τι ρόλο παίζει η απόχρωση και το στιλ του νυφικού στην επιλογή του τελικού bridal hairstyle;

Η αλήθεια είναι ότι τόσο η απόχρωση όσο και το στιλ του νυφικού παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του bridal hairstyle. Καλό θα ήταν οι μέλλουσες νύφες να έχουν καταλήξει έστω στη γενική εικόνα του νυφικού πριν ξεκινήσουμε τις πρόβες για το χτένισμα, για να έχουμε και εμείς έναν «οδηγό» και να τους προτείνουμε τι τους ταιριάζει για να λάμψουν την ημέρα του γάμου!

Ποιο είναι το απόλυτο hair tip που δίνετε σε γυναίκα ή νύφη που αναλαμβάνετε;

Να ακολουθεί με συνέπεια το πλάνο με τις επισκέψεις της στο κομμωτήριο και φυσικά να φροντίζει τα μαλλιά της με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που της έχουμε προτείνει ειδικά για το δικά της μαλλιά.

Ποια Hollywood star θαυμάζετε για την απόχρωση των μαλλιών της και γιατί;

Μια star που αγαπώ και θαυμάζω για τα μαλλιά της είναι η Julia Roberts μιας και όσες αλλαγές έχει κάνει στα μαλλιά της κατά καιρούς είναι φυσικές, διαχρονικές και ταιριάζουν άψογα με την προσωπικότητα και την chic εμφάνιση της.

Ποιο quote σας αντιπροσωπεύει;

“The best color in the whole world is the one that looks good on you !”.

  • Για περισσότερα color hair tips ακολουθήστε την Άννα Χάλαρη στο λογαριασμός της στο Instagram @annachalarii

RELATED POSTS