Yes I do Olga Maternity 16

Ποιος είπε ότι μια υποψήφια νύφη με κοιλίτσα δεν μπορεί την πρώτη νύχτα του γάμου της να είναι άνετη, θηλυκή και απόλυτα sexy;  Είναι γεγονός ότι αν είστε σε ενδιαφέρουσα και ετοιμάζεστε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας έχετε ρίξει όλη την προσοχή σας στο θέμα του νυφικού και των παπουτσιών. Τι γίνεται όμως με το θέμα των εσωρούχων;; Μπορεί μια νύφη σε ενδιαφέρουσα να είναι άκρως θηλυκή την πρώτη νύχτα του γάμου της ; Πώς μπορεί να αποφύγει ξεκούραστα όλη την ορθοστασία που περιλαμβάνει η μέρα του γάμου; Υπάρχουν καλσόν εγκυμοσύνης και γιατί να φορέσει εσώρουχα εγκυμοσύνης και όχι τα δικά της; Εμείς μιλήσαμε με την ομάδα της εταιρείας Olga Maternity 9 μήνες κομψή 9 μήνες άνετη, της πρώτης εταιρείας που φέρνει εσώρουχα εγκυμοσύνης στην Ελλάδα και λύσαμε όλες μας τις απορίες σχετικά!Ελπίζουμε και τις δικές σας!

Yes I do Olga Maternity 2

Τι είναι η Olga Maternity;

Η συλλογή του Olga Maternity είναι εμπνευσμένη από τις μέλλουσες και νέες μαμάδες και την εμπειρία της εγκυμοσύνης. Το σώμα μας είναι το πιο σημαντικό όπλο, και η σωστή φροντίδα του στη διάρκεια της εγκυμοσύνης το πρώτο βήμα για χαρούμενες μαμάδες και κατά συνέπεια, χαρούμενα μωρά! Αυτή είναι η φιλοσοφία και το πάθος πίσω από το Olga Maternity, από την αρχή της συλλογής, μέχρι σήμερα!! Έτσι δημιουργήσαμε τα τελευταία χρόνια το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που εξειδικεύεται στα εσώρουχα εγκυμοσύνης και λοχείας για τις μέλλουσες και νέες μαμάδες. Η συλλογή περιλαμβάνει εσώρουχα από τα κορυφαία παγκοσμίως brands στα εσώρουχα και τα αξεσουάρ εγκυμοσύνης, τα οποία είναι προσεκτικά διαλεγμένα χάρη στην ποιότητα, το σχεδιασμό και το στυλ τους.

Yes I do Olga Maternity 6

Πότε ξεκίνησε, δεδομένου ότι προσωπικά δεν γνώριζα ότι υπάρχει εταιρεία στην Ελλάδα με εσώρουχα εγκυμοσύνης;

Η εταιρεία ξεκίνησε από το 1980 να φέρνει στις Ελληνίδες μαμάδες εξειδικευμένα, μοντέρνα εσώρουχα και αξεσουάρ εγκυμοσύνης, και σήμερα, προς μεγάλη μας χαρά, είμαστε ανάμεσα στα κορυφαία brands!! Και με το e-shop  μας  έχουμε καταφέρει να φροντίζουμε τις μέλλουσες και νέες μαμάδες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, πράγμα που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και χαρούμενους!!

Yes I do Olga Maternity 8

Ποια είναι τα προϊόντα λοιπόν που προσφέρετε στις υποψήφιες μανούλες/νυφούλες με φουσκωμένη κοιλίτσα;

Η γκάμα περιλαμβάνει εσώρουχα για όλες τις περιόδους της εγκυμοσύνης αλλά και την περίοδο της λοχείας. Από σουτιέν και σλιπ εγκυμοσύνης που αγκαλιάζουν το σώμα, ειδικά σχεδιασμένους κορσέδες και λαστέξ εγκυμοσύνης, που συγκρατούν και φροντίζουν το σώμα με ασφάλεια και πολύ καλή εφαρμογή, μέχρι και την περίοδο μετά τον τοκετό με σουτιέν θηλασμού, σλιπ λοχείας, ζώνες για μετά τον τοκετό ή εξειδικευμένες ζώνες για τις νέες μητέρες που γέννησαν με καισαρική. Η εγκυμοσύνη και οι πρώτοι μήνες της μητρότητας είναι τόσο γεμάτοι αλλαγές, χαρά και νέες εμπειρίες, που είναι πολύ εύκολο να χαθεί κανείς, και ειδικά μια νέα μητέρα! Στο Olga Maternity φροντίσαμε με την πείρα και την εξειδικευμένη γνώση μας να δημιουργήσουμε μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, χωρίς να είναι παραφορτωμένη! Γιατί το πάθος μας είναι η σωστή φροντίδα της μητέρας και όχι η υπερβολή.

Yes I do Olga Maternity 13

Yes I do Olga Maternity 1

Γιατί μόνο εσώρουχα εγκυμοσύνης;

Τα εσώρουχα είναι για όλους μας κάτι τόσο συνηθισμένο που δεν του δίνουμε σημασία,ωστόσο παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας!! Σκεφτείτε μόνο πόσο δύσκολη φαντάζει στο τέλος της μια ημέρα με ένα στενό σουτιέν, ή ένα σλιπ που δεν εφαρμόζει καλά ή ένα λαστέξ που σφίγγει, και πόση ανακούφιση νιώθουμε όταν τα βγάζουμε!! Σκεφτείτε το λοιπόν αυτό σε μία περίοδο που το σώμα αλλάζει καθημερινά, είναι υπερευαίσθητο, και παράλληλα εσείς η ίδια σκέφτεστε ότι πρέπει να προσέχετε όλη μέρα τον εαυτό σας γιατί προσέχετε και ένα μωρό που μεγαλώνει μαζί σας!!!
Για αυτόν ακριβώς το λόγο εστιάζουμε με τόση εξειδίκευση στα εσώρουχα εγκυμοσύνης και τα αξεσουάρ…γιατί είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στη ζωή μας. Και σε μια τόσο σημαντική περίοδο, μπορούν να είναι ο make-or-break factor.Και άλλωστε ποια γυναίκα δε νιώθει ακόμα πιο όμορφη όταν είναι άνετη στα ρούχα της και τα εσώρουχά της, και ξέρει ότι όλα εφαρμόζουν τέλεια;;;

Yes I do Olga Maternity 17

Yes I do Olga Maternity 10

Εκτός από εσώρουχα τι άλλο μπορεί να βρει μια μέλλουσα μανούλα σε εσάς;

Εκτός από εσώρουχα η συλλογή Olga Maternity περιλαμβάνει ζώνες και λαστέξ εγκυμοσύνης, ζώνες και κορσέδες για μετά τον τοκετό που βοηθούν τους μύες του σώματος να επανέλθουν πιο εύκολα, home wear tops, καλσόν και κολάν! Και φυσικά, ανάλογα με την εποχή, μικρές εκπλήξεις!!!

Yes I do Olga Maternity 15

Και όσον αφορά την ποιότητά τους;

Δίνουμε τεράστια προσοχή στην ποιότητα, όχι μόνο των υφασμάτων αλλά και του σχεδιασμού και της εφαρμογής. Για αυτό κάθε ένα κομμάτι της συλλογής είναι σχεδιασμένο με την υψηλότερη ποιότητα και εγκεκριμένο από τους συλλόγους γυναικολόγων-μαιευτήρων, διεθνώς! Όσο για τα υφάσματα, δουλεύουμε με οργανικό cotton και βαμβάκι για απαλή και φυσική αίσθηση πάνω στο σώμα, αλλά και εξαιρετικές προσμίξεις με lycra σε προϊόντα που απαιτούν ελαστικότητα και αντοχή!! Άλλωστε η υψηλή ποιότητα και η τεχνογνωσία στα εσώρουχα και τη δομή τους, είναι αυτή που μας ξεχωρίζει εδώ και 30 χρόνια!!

Yes I do Olga Maternity 12

Ποιος ο τρόπος αγοράς τους; Εκτός από το e-shop υπάρχει και κατάστημα;

Το eshop είναι μια πολύ δυναμική και σύγχρονη αγορά και μας έχει λύσει τα χέρια. Οπότε η συλλογή μας πλέον είναι διαθέσιμη καθαρά ηλεκτρονικά! Βέβαια, ο χώρος μας στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Μητροπόλεως 8 υποδέχεται καθημερινά μέλλουσες μαμάδες που θέλουν να δουν από κοντά τα προϊόντα μας και να ψωνίσουν, άρα, αν και δεν έχουμε επίσημο κατάστημα, υπάρχει και η επιλογή της λιανικής πώλησης στα γραφεία μας

Yes I do Olga Maternity 18

Ας πάμε τώρα σε πιο Yes I do θέματα, μια υποψήφια νυφούλα, που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά είναι με φουσκωμένη κοιλίτσα, επιθυμεί την ημέρα αλλά και τη νύχτα του γάμου της να είναι κομψή. Τα Olga Maternity, τι προτάσεις της δίνουν τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα;

Τρεις λέξεις: Εφαρμογή – Εφαρμογή – Εφαρμογή!!!!!! Κάτω από το νυφικό θέλουμε όλα να είναι στη σωστή θέση και να μην φαίνεται τίποτα παράξενο. Συνεπώς το πρώτο που θα προτείναμε είναι ένα λαστέξ εγκυμοσύνης που ουσιαστικά θα ξεκουράσει το σώμα στην πολύωρη ορθοστασία – η μεγάλη δοκιμασία κάθε νύφης- καθώς θα υποστηρίζει το επιπλέον βάρος και θα συγκρατεί τη μέση!!

Εάν επιλέξει να φορέσει καλσόν, να προτιμήσει εγκυμοσύνης και όχι ένα απλό καλσόν σε μεγαλύτερο μέγεθος, γιατί το πρώτο είναι σχεδιασμένο να αγκαλιάζει το σώμα και την κοιλιά, ενώ το δεύτερο, απλά να καλύπτει και να σφίγγει, άρα να προκαλεί δυσφορία στην έγκυο νύφη μας!!!

Και φυσικά, να μην ξεχάσει για το γάμο της, για την πρώτη νύχτα αλλά και για κάθε νύχτα, ότι δε χρειάζεται να κάνει συμβιβασμούς στην άνεση ή στη θηλυκότητα της. Μπορεί να βρει εξαιρετικές επιλογές σε εσώρουχα εγκυμοσύνης που είναι και άνετες και ενδιαφέρουσες. 

Yes I do Olga Maternity 11

Γιατί να αγοράσουν όμως εσώρουχα εγκυμοσύνης οι εγκυμονούσες και να μην χρησιμοποιήσουν τα δικά τους;

Τα εσώρουχα είναι το πρώτο πράγμα που αγγίζει και στηρίζει το σώμα μας, και είναι μαζί μας όλη μέρα, κάθε μέρα! Άρα η σωστή εφαρμογή είναι ό,τι πιο σημαντικό!!! Φανταστείτε λοιπόν στην εγκυμοσύνη, ενώ το σώμα και το μωρό αλλάζουν και μεγαλώνουν, εμείς να προσπαθούμε να τα πιέσουμε και να τα χωρέσουμε όλα μέσα σε εσώρουχα και ραφές που δεν έχουν σχεδιαστεί για αυτό το λόγο!!!
Τα εσώρουχα εγκυμοσύνης είναι ειδικά σχεδιασμένα να μην κόβουν το σώμα, να μην εμποδίζουν την κυκλοφορία του αίματος, να μην πιέζουν το στήθος- αντίθετα, να βοηθούν στην αποσυμφόρηση και την ξεκούραση. Άλλωστε είναι πολλές οι περιπτώσεις που ένα λάθος εσώρουχο μπορεί να δημιουργήσει από ερεθισμούς λόγω λάθος υλικού, μέχρι μολύνσεις, μαστίτιδες πόνους στην πλάτη και άλλα! Πρέπει να ακούμε το σώμα μας όταν χρειάζεται αλλαγή και να το φροντίζουμε κατάλληλα. Για αυτό και τα εσώρουχα εγκυμοσύνης είναι τόσο σημαντικά από την πρώτη στιγμή.

Yes I do Olga Maternity 3

Οι Ελληνίδες από τη μέχρι τώρα εμπειρία σας πιστεύετε ότι δίνουν σημασία στο θέμα του εσωρούχου, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Κάθε γυναίκα, κάθε μέλλουσα ή νέα μαμά δίνει σημασία στα εσώρουχα της! Δυστυχώς οι Ελληνίδες μαμάδες έχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνουν μέσα στη μέρα τους που δεν έχουν το χρόνο να ψάξουν και να βρουν αυτό ακριβώς που χρειάζονται και να μάθουν όλες τις επιλογές τους αν κάποιος δεν τους το προτείνει ή αν δεν έχουν κάποιο ξεκάθαρο σημάδι ότι το σώμα τους χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα πχ. πόνους στη μέση. Αυτό λοιπόν έχουμε κατορθώσει να κάνουμε με τη συλλογή μας. Να έχουμε όλες τις επιλογές διαθέσιμες χωρίς να χάνεται κανείς μέσα σε αμέτρητα προϊόντα που τελικά δεν του είναι απαραίτητα.

Ποια είναι τα δικά σας Olga Maternity tips που  δίνετε σε μια γυναίκα; Τι να προσέξει δηλαδή στην επιλογή των εσωρούχων της;

Να επιλέξει με βάση τις ανάγκες της και όχι με κριτήριο τι ψώνιζε προτού μείνει έγκυος! Να επενδύσει στην καλή ποιότητα και σε εσώρουχα που θα μεγαλώνουν μαζί της, κάνοντας έτσι και έξυπνες αγορές!!! Να μη φοβάται ότι δεν θα βρει κάτι μοντέρνο σαν και την ίδια και να θεωρεί ότι μπορεί να καλυφθεί με μεγαλύτερα νούμερα. Να αγαπήσει το νέο της νούμερο και να μην το φοβάται!! Να δίνει μεγάλη σημασία στην εφαρμογή!

Yes I do Olga Maternity 14

Και για το τέλος απαντήστε μας με 3 λέξεις σε 3 ερωτήσεις:

Τα Olga Maternity με 3 λέξεις: Ποιοτικά, εξειδικευμένα, και για δυναμικές Hip Mommies!

Το εσώρουχο εγκυμοσύνης μπορεί να είναι: Μοντέρνο, κομψό, θηλυκό!

Τη νύχτα του γάμου το εσώρουχο πρέπει να είναι: Άνετο, απαλό, απολαυστικό!

 

Αν είστε υποψήφια νύφη με φουσκωμένη κοιλίτσα και σας προβλημάτιζε μέχρι τώρα το θέμα εσώρουχο και νύχτα γάμου τότε δεν έχετε παρά να μπείτε στο e-shop εδώ  των Olga Maternity και να διαλέξετε ο,τι εσείς επιθυμείτε!

Επιπλέον μπορείτε να επισκεφθείτε και τα γραφεία της Εταιρείας στην Αθήνα, Πλατεία Μητροπόλεως 8.

Για να λαμβάνετε όλα τα updates μπείτε εδώ  ενώ μπορείτε να κάνετε follow εδώ  και να “καρφιτσώσετε” εδώ 

Όλες οι φωτογραφίες είναι από προϊόντα της εταιρείας Olga Maternity!

Από την Αργυρώ Γιακούμα