Η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στη διαχείριση βάρους παγκοσμίως, διοργάνωσε για 13η φορά τον ελληνικό τελικό των πολυαναμενόμενων βραβείων Slimmer of the Year, σε μια λαμπερή βραδιά, το Σάββατο 1 Ιουνίου. Σύμβουλοι, υποψήφιοι και καλεσμένοι, πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ και με το χειροκρότημά τους επιβράβευσαν την προσπάθεια όλων των υποψηφίων, οι οποίοι αποτέλεσαν κίνητρο και πηγή έμπνευσης για όλους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον μαγευτικό χώρο Five Elements στη Βαρυμπόμπη και, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, όλοι μαζί γιόρτασαν την επίτευξη των στόχων τους εμπνέοντας κι άλλους, δείχνοντας ότι εκείνοι με πείσμα, θέληση και τη σημαντική συμβολή του Συμβούλου τους, τα κατάφεραν!

Τα φετινά Slimmer Of The Year συνέπεσαν όμως και με μια ακόμα μεγάλη γιορτή, αυτή των 40 χρόνων λειτουργίας της The 1:1 Diet, παγκοσμίως. Εδώ και 40 χρόνια, η κορυφαία εταιρεία είναι δίπλα σε όλους όσοι θέλουν να μεταμορφώσουν τη ζωή τους και να βελτιώσουν την υγεία τους με τη σωστή υποστήριξη.

Με θέμα τα «γενέθλια» των 40 χρόνων της εταιρείας, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα φαντασμαγορικό και μαγικό show, εμπνευσμένο από νοσταλγικές αναμνήσεις παιδικών γενεθλίων, μιας και στον χώρο υπήρχαν διαδραστικά happenings, όπως Μουσικές Καρέκλες, Ταχυδακτυλουργικά Κόλπα και άλλα παιχνίδια! Τη βραδιά άνοιξε ο γνωστός μάγος Sankara, ο οποίος χάρισε στους παρευρισκόμενους μοναδικές στιγμές μαγείας και ψευδαισθήσεων.

Στην επετειακή βραδιά, παρευρέθηκε ως επίτιμος προσκεκλημένος ο Christopher McDermott, CEO της The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan & Chair του EOA (Employee Ownership Association), ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και τη συγκίνησή του για τις επιτυχίες όλων των υποψηφίων, αλλά και για τα δικά του «γενέθλια» μιας και φέτος συμπληρώνει 21 χρόνια στην εταιρεία.

Φυσικά, ακολούθησε η στιγμή της ανακοίνωσης της μεγάλης νικήτριας του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς: η Λίλα Γκλεγκλέ, όχι μόνο κατάφερε να διώξει 82 κιλά σε 9 μήνες, αλλά εξέπληξε και τους γιατρούς της, με τη βελτίωση όλων των δεικτών υγείας της. Ένα μεγάλο μπράβο στη Λίλα, αλλά και σε όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στον φετινό διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός, όπως φάνηκε, ήταν… γυναικεία υπόθεση κι έτσι την τριάδα των νικητών συμπληρώνει η Παντελίτσα Τσαλιμοπούλου, η οποία κατέκτησε τη 2η θέση, έχοντας διώξει 33,7 κιλά σε 5 μήνες, και η Λίνα Δανέλλη, η οποία στην ηλικία των 83 ετών κατάφερε να διώξει 13,7 κιλά σε 7 μήνες!

Όλοι οι νικητές, αλλά και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, έδειξαν εξαιρετική αποφασιστικότητα, πειθαρχία και πραγματική θέληση να αλλάξουν τη ζωή τους μέσω του προγράμματος της The 1:1 Diet.

Το ταξίδι της μεγάλης νικήτριας του διαγωνισμού Λίλας Γκλεγκλέ δεν σταματάει όμως εδώ. Θα ετοιμάσει βαλίτσες και μαζί με την ελληνική αποστολή θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο International Slimmer Of The Year 2024, στην Αγγλία, το φθινόπωρο, ενδεχομένως με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, μιας και συνεχίζει σταθερά το πρόγραμμα και την προσπάθεια που ξεκίνησε παρέα με τη Σύμβουλό της!

Με τη συμμετοχή της στον Διεθνή Διαγωνισμό, θα εμπνεύσει ακόμα περισσότερο κόσμο, μεταφέροντας σε όλους αυτό που πιστεύει και η ίδια, ότι για να αλλάξεις το σώμα σου, την υγεία σου και κατ’ επέκταση τη ζωή σου, αρκεί να το πάρεις απόφαση και να βρεις τους σωστούς συμμάχους!

Για τη The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan

Η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan είναι μία εταιρεία που παρέχει ένα πρόγραμμα διατροφής, το οποίο βοηθάει στην απώλεια βάρους και στη μακροχρόνια διατήρησή του. Η διατροφή The 1:1 Diet ξεκίνησε τη δεκαετία του 1960, όταν ο βιοχημικός Dr. Alan Howard άρχισε να διερευνά την τέλεια διατροφή. Η λογική του προγράμματος απώλειας βάρους της The 1:1 Diet βασίζεται σε ένα επιστημονικά στημένο Πλάνο Βημάτων, που συνδυάζει προϊόντα αντικατάστασης γευμάτων και υποστήριξη από πιστοποιημένους συμβούλους, οι οποίοι παρέχουν προσωπική επαφή στους διαιτώμενους, ένας προς έναν. Διανέμεται σε πάνω από 30 χώρες παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, η The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan διανέμεται από τη Ninety Sixty Ninety ΕΠΕ.

RELATED POSTS