Ό,τι δίνει φως, λάμψη και ακτινοβολία στη ζωή μας, το αγαπάμε λίγο παραπάνω. Και αυτό γιατί το φως είναι τόσο πολύτιμο και ξεχωριστό που καταφέρνει να αποτυπώνει κάθε δυνατή λεπτομέρεια, τονίζοντας τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Έτσι και οι εκθαμβωτικές νυφικές δημιουργίες που υπογράφει ο οίκος Demetrios, εμπνέονται από τη λάμψη και τη μοναδικότητα της κάθε bride-to-be, μεταμορφώνοντάς την στην απόλυτη #DemetriosDiamond νύφη. Δηλαδή στη γυναίκα που λέει ”Yes I Do” στην ισορροπία ανάμεσα στο προσωπικό στιλ και την προσιτή πολυτέλεια!

Την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας, απλώστε το φως γύρω σας και αναδείξτε τον πιο λαμπερό εαυτό σας, επιλέγοντας ένα ξεχωριστό νυφικό εμπνευσμένο από τα πολύτιμα diamonds και τα πολυτελή embellishments που διακοσμούν τις δημιουργίες – ”διαμάντια” του οίκου που μετατρέπει την αναζήτηση του νυφικού, στο πιο συναρπαστικό κομμάτι της bridal προετοιμασίας!

Spread your light and shine like a (Demetrios) diamond!

”DIAMOND RULES”

Νυφικά σε γραμμή mermaid, sheer υφές, πομπώδη τελειώματα, μακριά κομψά μανίκια, περίτεχνα details στο bodice και ιδιαίτερα V-necks αντανακλούν το φως και ακτινοβολούν αυτοπεποίθηση, θηλυκότητα και πολυτέλεια. Αναδεικνύοντας συγχρόνως τα δυνατά χαρακτηριστικά και τον σωματότυπο κάθε μέλλουσας νύφης.

Scroll down για αναπάντεχη λάμψη και…διαμαντένια αισθητική!

Captured by Said Mhamad Photography.

Yes I Note:  Τα νυφικά του oίκου Demetrios προσφέρουν στις μέλλουσες νύφες ένα πολύ μεγάλο εύρος σχεδιασμών και βρίσκονται στην αιχμή της μόδας. Με καταστήματα σε όλο τον κόσμο που εμπορεύονται τα νυφικά του οίκου και με τα “Brides by Demetrios” και “Bridal Salons By Demetrios” που βρίσκονται εντός των πολυκαταστημάτων Macy’s στις ΗΠΑ, ο Demetrios διατηρεί ηγετική θέση στη βιομηχανία των νυφικών.

RELATED POSTS

Demetrios | Η σχεδιαστική ιδιοφυΐα που κατάφερε να εξελίξει το οικογενειακό κατάστημα νυφικών στο Οχάιο σε ταχέως επεκτεινόμενο brand, και λατρεύουν όλες οι νύφες παγκοσμίως

Για το 2023 η νυφική μόδα ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε, με το σεξαπίλ και τον αισθησιασμό της νύφης να τίθενται στο επίκεντρο.

Demetrios: Οι celebrity brides που έλαμψαν στο Yes I Do Catwalk by System Professional

Η Κατερίνα Στικούδη, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Ιωάννα Σαρρή, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η Βάλια Χατζηθεοδώρου και η Ματίνα Νικολάου είπαν «yes, I do» στις ονειρεμένες δημιουργίες του οίκου Demetrios!

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου με παραμυθένιο νυφικό του οίκου Demetrios!

Στις φωτογραφίες από την πρόβα τη βλέπουμε να ποζάρει σαν άλλη πριγκίπισσα του παραμυθιού!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press