Ιστορίες επιτυχίας όπως αυτή του Demetrios James Elias επιβεβαιώνουν το δημιουργικό και επιχειρηματικό χάρισμα των Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, αλλά και τη διαχρονική και παγκόσμια δύναμη της ιστορίας και της μυθολογίας της χώρας μας.  Γιατί ένας από τους κοινούς παρονομαστές των bridal συλλογών που έχει παρουσιάσει από την αρχή της μακροχρόνιας διαδρομής του στον χώρο είναι η αγάπη για τις ρίζες του, οπως την εκφράζει στα δεξιοτεχνικά και πολυτελή σχέδια των νυφικών του. Ταυτόχρονα όμως εξελίσσεται διαρκώς, γι’ αυτό και για τη νέα σεζόν, και το Yes I Do Catwalk by System Professional, μας έχει επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις.

 

Ας μιλήσουμε για τη συλλογή Demetrios 2022. Τι να περιμένουν οι νύφες από αυτή;

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τη μυθική ομορφιά της ελληνικής καταγωγής μας. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την πολυπλοκότητα και τις λεπτομέρειες των σχεδίων μας όπως αποτυπώνονται σε απαστράπτοντα υφάσματα, σε εμβληματικά διακοσμητικά στοιχεία Demetrios και σε δεξιοτεχνικά λεπτομερείς δαντέλες. Όλα αυτά συμπληρώνονται από θεαματικές σιλουέτες και ντεκολτέ που δημιουργούν τάσεις.

Πείτε μας κάτι που δεν ξέρει κανείς για εσάς και την πορεία σας στον χώρο.

Πρώτα άρχισα να σχεδιάζω πέπλα και μετά φορέματα. Προτού γίνω σχεδιαστής, η μητέρα μου είχε καταστήματα νυφικών στο Οχάιο. Οι νύφες πάντα ζητούσαν ένα πέπλο που θα ταίριαζε με το νυφικό τους. Έτσι, εγώ κρατούσα απλικαρισμένες λεπτομέρειες από το φόρεμα που είχαν επιλέξει και στη συνέχεια δημιουργούσα πέπλα μοναδικά στο είδος τους, τα οποία ταίριαζαν απόλυτα με την εμφάνισή τους την ημέρα του γάμου.

Ποια συμβουλή θα δίνατε σε μια νύφη που παραλαμβάνει το νυφικό της;

Το νυφικό της θα είναι για πάντα κομμάτι της, κομμάτι της ιστορίας αγάπης της, και είναι πραγματικά τιμή μου που επέλεξε μια δημιουργία Demetrios.Κάθε νυφικό αφηγείται τη δική του ιστορία.

Ποια ιστορία αφηγούνται τα νυφικά Demetrios;

Τιμούν το στιλ, το πάθος, τη μοναδικότητα και, πάνω απ’ όλα, την αιώνια αγάπη. Είναι μια αληθινή ένωση των νυφικών ονείρων με την αγάπη για το design.

Πώς άλλαξε η πανδημία της Covid-19την παγκόσμια βιομηχανία του γάμου;

Η πανδημία ανάγκασε πολλούς από εμάς να κοιτάξουμε μέσα μας και, τελικά, να δούμε πώς θα μπορούσαμε να βελτιωθούμε ως εταιρεία και συνολικά ως βιομηχανία. Από την ενίσχυση της ψηφιακής τεχνολογίας μέχρι τη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη, καταφέραμε, μέσα από αυτή την παγκόσμια κατάσταση, να βγούμε καλύτεροι. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Ποιο σύγχρονο στιλιστικό idol θα θέλατε να ντύσετε την ημέρα του γάμου του;

Ένα ονειρεμένο στιλιστικό ίνδαλμα είναι η Zendaya. Ξέρει πώς να παίρνει ρίσκα, ενώ ταυτόχρονα παραμένει αυθεντική.

‘Τα νυφικά Demetrios εξυμνούν τη γυναίκα. Πώς μπορούν ο γάμος και η δέσμευση να συνδυαστούν με τη γυναικεία ανεξαρτησία;

Η επιλογή ενός συντρόφου ζωής πάνω στα θε-μέλια της αφοσίωσης, της αγάπης και της κατανόησης σε συνδυασμό με τον σεβασμό προς τις ατομικές ελευθερίες του άλλου λειτουργούν ούτως ή άλλως απελευθερωτικά, καθώς αυτό το είδος υποστήριξης βοηθάει και τα δύο μέρη μιας σχέσης να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Ποια βασικά χαρακτηριστικά υπάρχουν σε κάθε νυφικό σχέδιο Demetrios;

Τα νυφικά Demetrios είναι εμπνευσμένα από την αγάπη μας για τον συνδυασμό του ρομαντικού με το μοντέρνο. Αυτή είναι η ουσία σε κάθε ένα σχέδιό μας. Η αύρα της σύγχρονης μόδας βρίσκεται σε αρμονική σύνθεση με το διαχρονικό στοιχείο του ονείρου.

Βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστά, απολαμβάνετε να είστε πρωτοπόρος στη βιομηχανία του γάμου. Τι ετοιμάζετε για τη συλλογή Demetrios 2023; Μπορείτε να μοιραστείτε κάτι μαζί μας;

Έχω εστιάσει στη δημιουργία νυφικών μοναδικών στο είδος τους, πάνω σε νέες ιδέες που επικεντρώνονται στην τελειοποίηση των επιλογών που έχουμε στο custom-made ένδυμα.

Σε τι λέτε πάντα «yes, I do»;

Ως Demetrios, λέω πάντα «Δέχομαι» στην αγάπη. Η αγάπη είναι αυτό που είναι και πάντα θα κερδίζει.

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.