Είναι όλα όπως τα είχατε σχεδιάσει! Το αυτοκίνητο φτάνει στην εκκλησία και εσείς είστε πιο όμορφη από ποτέ, περπατάτε μαζί με τον μπαμπά σας μέχρι να συναντήσετε τον άντρα της ζωής σας, τον πιάνετε από το χέρι και πηγαίνετε προς τα μέσα χαμογελαστοί και οι δύο. Μέχρι που το μάτι σας πέφτει σε μια καλεσμένη. Δεν καταλαβαίνετε ποια είναι ακριβώς διότι το μάτι σας έχει καρφωθεί στο λευκό φόρεμα που φοράει.

Ω, ναι συνέβη στον γάμο σας και δεν νιώθετε και πολύ καλά γι’ αυτό. Πολύ λογικό μιας και η πρωταγωνίστρια της ημέρας είστε εσείς. Ηρεμία, ανάσες και διαβάστε το άρθρο που ετοιμάσαμε για εσάς που παντρεύεστε και ενδέχεται να ζήσετε παρόμοια περίσταση…

#1 ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΡΕΜΗ 

Καταλαβαίνουμε απόλυτα την ταραχή ή τα νεύρα που ενδέχεται να νιώθετε όμως το βασικό βήμα σε αυτό το στιλιστικό παράπτωμα της wedding guest είναι να μείνετε ήρεμη. Θυμηθείτε ότι όλα τα βλέμματα στην πραγματικότητα είναι στραμμένα πάνω σας, στo λαμπερό νυφικό, στα εντυπωσιακά μαλλιά και στο υπέροχο μακιγιάζ σας. Είσαι η πρωταγωνίστρια στη δική σας ταινία και δεν αξίζει να χαλάσετε την ψυχολογία και την ενέργειά σας στη μία καλεσμένη που φοράει λευκό χρώμα. Στην τελική ανάλυση, υπάρχουν πολλά – πιο σοβαρά θέματα στα οποία πρέπει να δώσετε προσοχή και θα σας χαρίσουν μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής σας.

#2 ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ 

Διακριτικότητα! Μια λέξη… με μεγάλη σημασία. Αν και μπορεί να θέλετε να μπείτε στον πειρασμό να προσεγγίσετε την συγκεκριμένη καλεσμένη που φοράει λευκό και να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας ή να κάνετε ένα χοντροκομμένο αστείο, προσπαθήστε να είστε διακριτική και γιατί όχι να αποστασιοποιηθείτε για λίγο. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν το κάνουν επίτηδες ούτε θέλουν να τραβήξουν το ενδιαφέρον πάνω τους. Δείξτε ανωτερότητα και επικεντρωθείτε στον γάμο σας και να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!

#3 LET IT GO!

Last but not least… απλά αφήστε το να περάσει, να φύγει! Μην αφήσετε αυτό το γεγονός να επισκιάσει την ημέρα σας. Απλά στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε εσάς και στους ανθρώπους σας και πιστέψτε μας σε λίγα χρόνια θα το θυμάστε και γελάτε. Tόσο απλά, όλα είναι στο μυαλό και πώς εμείς τα βλέπουμε και τα αντιλαμβανόμαστε!

Φωτογραφίες | Pexels

RELATED POSTS