Στο γάμο σας θέλετε να είναι όλα τέλεια και όπως ακριβώς τα έχετε φανταστεί μία ζωή! Εμείς σας προτείνουμε έξυπνους τρόπους να μειώσετε το κόστος που αφορά στα λουλούδια του γάμου, χωρίς αυτό να επηρεάσει το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε!

Πείτε Yes I do! στα λουλούδια της εποχής καθώς και σε αυτά που είναι εγχώρια.

Τα λουλούδια που ανθίζουν το καλοκαίρι είναι ιδανικά για τους γάμους αυτής της εποχής μιας και εκτός από πανέμορφα είναι ανθεκτικά στη ζέστη. Διαλέξτε τριαντάφυλλα, κατάλευκες γαρδένιες, φρέζες, χρυσάνθεμα, ντάλιες και φτιάξτε μια υπέροχη και ταυτόχρονα  οικονομική ανθοδέσμη.

yesidospendclever1

Εμπλουτίστε έξυπνα την ανθοδέσμη σας!

Οργανώνοντας το γάμο σας, θα καταλάβετε αμέσως πως για να βρείτε τις λύσεις που θέλετε πρέπει να γίνετε εφευρετικές! Σε αυτό το πνεύμα λοιπόν, σας προτείνουμε να ντύσετε την ανθοδέσμη σας  με φτέρη και άλλες πρασινάδες ώστε να δείχνει πολύ πιο πλούσια ενώ στην πραγματικότητα θα σας έχει στοιχίσει λιγότερο.

yesidospendclever2

Κορδέλες και τούλι!

Τυλίξτε τα λουλούδια της επιλογής σας με χρωματιστή κορδέλα και τούλι στις αποχρώσεις που αγαπάτε και αναδείξετε τα με τη δική σας πινελιά στη στιγμή, δίνοντάς στην ανθοδέσμη σας όγκο χρησιμοποιώντας πολύ λιγότερα λουλούδια.

yesidospendclever3

Γλαστράκια παντού!

Χρησιμοποιήστε μικρά γλαστράκια με φυτά της επιλογής σας σαν στολισμό στα τραπέζια, τα οποία μπορούν να πάρουν οι καλεσμένοι σας φεύγοντας σαν wedding favors.

yesidospendclever4