Από τον Παναγιώτη Κούστα

Το πόσο χρήσιμο είναι να έχει η νύφη μια μικρού μεγέθους τσάντα μαζί της την ημέρα που παντρεύεται, σας το έχουμε εξηγήσει σε άλλο άρθρο, που μπορείτε να μελετήσετε με ένα κλικ εδώ. Σε αυτό που διαβάζετε τώρα, απλώς σας βάζουμε ιδέες για μια handbag με την υπογραφή του οίκου Saint Laurent σε ουδέτερη blanc vintage ή off-white απόχρωση που ταιριάζει με τα πάντα και, εννοείται, χωράει όλα τα απαραίτητα. Μια τσάντα-επένδυση που θα τη χαρείτε όχι μόνο την ημέρα του γάμου σας, αλλά, αν είστε προσεκτικές με τα πράγματά σας, σε όλη σας τη ζωή.

Puffer bag «Loulou» από καπιτονέ μπουκλέ τουίντ, € 1.690. Δική σας με ένα κλικ εδώ.Στρογγυλή camera bag «Vinyle» από καπιτονέ σεβρό δέρμα με ανάγλυφο τύπωμα, € 995. Δική σας με ένα κλικ εδώ.Top handle bag «Cassandra» σε μικρό μέγεθος από δέρμα με ανάγλυφο τύπωμα, € 1.690. Δική σας με ένα κλικ εδώ.Clasp bag «Cassandra» από δέρμα με ανάγλυφο τύπωμα, € 1.850. Δική σας με ένα κλικ εδώ.Tote «Uptown» σε μικρό μέγεθος από δέρμα με ανάγλυφο τύπωμα, € 1.750. Δική σας με ένα κλικ εδώ.

*Όλες οι τιμές αφορούν αγορά από το επίσημο e-shop της εταιρείας, www.ysl.com.

Must Read:

Το clutch της νύφης: Γιατί είναι απαραίτητο και τι πρέπει να έχει μέσα

Bridal Emergency Kit | Τι κρύβει μέσα του το clutch της νύφης;

Voyeurisme: 7 νέα items που κλείνουν μέσα τους το όνειρο ενός παραμυθένιου γάμου

Most Popular:

Destination Weddings 2021: Πώς θα είναι άραγε;

Η απόλυτη checklist για τους γάμους της εποχής του κορωνοϊού

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.