Είναι η μαμά σου και εσύ είσαι η νύφη. Είναι εκείνη που θα σε βοηθήσει σε όλη την προετοιμασία του γάμου σου. Είναι επίσης η μαμά του καλού σου που και εκείνη θα βάλει ένα χέρι βοήθειας σε αυτή την προετοιμασία. Δεν αξίζουν και οι δυο ένα όμορφο δώρο;

Η νέα συλλογή της Swarovski για τη γιορτή της μητέρας 2015  περιλαμβάνει ευκολοφόρετα κομμάτια για κάθε περίσταση και εμφάνιση και είναι εμπνευσμένη από τα πρώτα ανοιξιάτικα λουλούδια.

Yes I do Mothers day 2

Yes I do gift proposals for Mother’s Day 2015 by Swarovski

Το μενταγιόν Christie είναι ιδανικό για τις μαμάδες  με εκλεπτυσμένο στυλ και που αγαπούν τα κρύσταλλα και τις αποχρώσεις του ροζ και του μοβ.  Αν είναι λάτρης των βραχιολιών η σειρά Stardust θα δώσει διακριτική λάμψη στο χέρι της, ενώ  για να μη χάσει κανένα λεπτό από τα ραντεβού της γαμήλιας προετοιμασίας σας ιδανικά μπορείτε να της χαρίσετε το μοντέρνο Alia ρολόι! Από την άλλη για τη μητέρα του καλού σας μπορείτε να κατευθυνθείτε στην all time classic επιλογή ενός δαχτυλιδιού, όπως το κλασικό και απλό Vittore ενώ τέλος αν αγαπά τις πέρλες και τα γεωμετρικά στυλ τότε τα άκαμπτα βραχιόλια Celestin είναι ιδανική επιλογή για το δώρο της!

Yes I do Mothers day 3

Yes i do Mothers day 1

Make your Swarovski choice and make your mommy happy!!!!

Happy Mother’s 2015 Day!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ και εδώ  .