5 λόγοι που θα σας κάνουν να αγαπήσετε το Joycard Concept

1. Γιατί μπορείτε να παραγγείλετε το νυφικό σας online και να το τελειοποιήσετε είτε στο ατελιέ της εταιρείας στο Κολωνάκι είτε στο κατάστημά της στο Χαλάνδρι.

2. Γιατί προσεγγίζει την bohemian αισθητική με κομψό και σύγχρονο τρόπο, ενώ τα «καθωσπρέπει» ρομαντικά φορέματα του brand δείχνουν απόλυτα «σημερινά».

3. Γιατί διαθέτει επιλογές όχι μόνο για τη νύφη, αλλά και για τις «επίτιμες καλεσμένες» ενός γάμου, όπως την κουμπάρα και τη μητέρα της νύφης ή του γαμπρού.

4. Γιατί είναι «baptism-friendly». Με τις συλλογές του μπορεί να ντυθεί τόσο η μητέρα που βαφτίζει το παιδί της όσο και η νονά.

5. Γιατί κάθε σχέδιο κυκλοφορεί και στη mini εκδοχή του, επιτρέποντας σε μητέρες και κόρες να ντυθούν με matching outfits.

Plus: Celebrities και influencers επιλέγουν τις Joycard Concept δημιουργίες για τις επίσημες εμφανίσεις τους. Ανάμεσά τους η Ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια Irena Ponaroshku, με πάνω από 2 εκατομμύρια followers, και η Jade Thirlwall -τραγουδίστρια του βρετανικού συγκροτήματος Little Mix-, με 6 εκατομμύρια followers στο Instagram.

yes-i-do-joycard_2.jpg

Little chat: Ο Νικόλας Ψαρρής, το πρόσωπο-κλειδί πίσω από το brand, μας εξηγεί γιατί η σύγχρονη και ρομαντική νύφη επιλέγει ένα Joycard Concept φόρεμα!

Τι είναι αυτό που κάνει το Joycard Concept ξεχωριστό;

Το Joycard Concept ξεχωρίζει για το ελαφρύ και ρομαντικό στιλ των φορεμάτων του, την ποιότητα των υφασμάτων και την ταχύτητα στη διαδικασία του sur mesure.

Τα νυφικά και βραδινά φορέματα είναι ετοιμοπαράδοτα;

Στο Joycard Concept, η άψογη εφαρμογή στο σώμα είναι προτεραιότητα, γι’ αυτό και ελάχιστα σχέδια είναι ετοιμοπαράδοτα. Χρειάζονται δύο πρόβες για τα βραδινά και δύο για τα νυφικά φορέματα. Η πλειοψηφία των σχεδίων της συλλογής είναι sur mesure, μιας και η σωστή εφαρμογή είναι καθοριστική για την εμφάνιση και του πιο καλοραμμένου ρούχου.

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται η συλλογή με τα βραδινά φορέματα;

Πολλές γυναίκες προτιμούν ένα όμορφο φόρεμα αντί για το «τυπικό» νυφικό. Και το επιλέγουν γιατί θα το φορέσουν ξανά, είτε αυτούσιο είτε με κάποιες τροποποιήσεις. Στη βραδινή μας συλλογή θα βρουν το ιδανικό γι’ αυτές φόρεμα, τόσο η νύφη όσο και η κουμπάρα, η πεθερά ή η νονά.

Ποια ήταν η τελευταία «ιδιαίτερη» παραγγελία νυφικού που είχατε;

Οι θεματικοί γάμοι είναι μια αγαπημένη πρόκληση για εμάς. Το νυφικό θα πρέπει να ταιριάξει στη νύφη και ταυτόχρονα να εξυπηρετεί το θέμα του γάμου.

Ποιος ακριβώς είναι ο δικός σας ρόλος στο Joycard Concept;

Εμπλέκομαι σε όλες τις φάσεις δημιουργίας μιας συλλογής. Παρακολουθώ όλη τη διαδικασία, από την επιλογή των υφασμάτων μέχρι τη ραφή και, τέλος, τη φωτογράφιση της συλλογής. Ο ρόλος μου είναι να φροντίζω ώστε, τελικά, όλα να δένουν μεταξύ τους, φέρνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κάντε scroll down και δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τα υπέροχα Joycard Concept νυφικά και φορέματα…

yes-i-do-joycard.jpg

yes-i-do-joycard_3.jpg

yes-i-do-joycard_4.jpg

yes-i-do-joycard_5.jpg

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

joycard.jpg

Διαβάστε επίσης…