Και πρόταση έγινε και “Yes I Do” δυνατά και καθαρά είπατε και κάπου ανάμεσα σε μπομπονιέρες και τούλια βρίσκεστε τώρα και το στομάχι σας έχει γίνει κόμπος από το άγχος… Ανασυγκροτηθείτε άμεσα, γιατί είναι η σειρά σας να κάνετε μια πρόταση!

Αν μαζί με το πιο σπαρακτικό κλάμα, με το πιο δυνατό γέλιο που σας έκοψε κυριολεκτικά την ανάσα, με τα ταξίδια στα πιο όμορφα μέρη, σας έρχεται στο νου αυτή η φίλη που είναι τόσο κοντά σας όσο καμία άλλη, είναι η στιγμή να της ανακοινώσετε ότι θα γίνει και η κουμπάρα σας! Ακόμα και αν από μικρές ορκιζόσασταν πως η μία θα παντρέψει την άλλη, έφτασε η στιγμή να κάνετε επίσημα και φαντασμαγορικά την πρόταση. Η ομάδα του Yes I Do συγκέντρωσε 10 τρόπους να της το ζητήσετε, αφήνοντάς της κανένα περιθώριο να αρνηθεί!

Φωτογραφία από Taylor Gray (Unsplash)

Fall & Winter is here

Έφτασε επιτέλους η εποχή του ζεστού καφέ και τι πιο πρακτικό από μια κούπα με τυπωμένη τη φράση «Will you be my maid of honor?» ή την αγαπημένη σας φωτογραφία! Προσωποποιημένο, χρηστικό, cozy και αναμνηστικό, είναι ο πιο γλυκός και οικονομικός τρόπος να ζητήσετε από την αγαπημένη σας φίλη να σας παντρέψει!

Problem solved

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η καλύτερή σας φίλη έφερε τη λύση σε πολλά προβλήματα που έμοιαζαν άλυτα. Προτείνετέ της να γίνει κουμπάρα σας με ένα DIY σταυρόλεξο που καταλήγει στη φράση «Θα γίνεις η κουμπάρα μου;»!

Είμαι ακόμα παιδί!

Με την παιδική σας φίλη περάσατε ώρες να παίζετε με τις κούκλες, τα φλιτζανάκια του τσαγιού και τα καλλυντικά της μαμάς! Χαρίστε της ένα παζλ σαν αυτά που φτιάχνατε μικρές και φροντίστε να κρατήσετε τελευταία τα κομμάτια που σχηματίζουν την περίφημη πρόταση!

Φωτογραφία από Sincerely Media (Unsplash)

Food lovers

Αν η κολλητή σας είναι και ο food buddy σας, χρησιμοποιήστε το αγαπημένο της φαγητό για να της κάνετε την πρόταση. Προτιμήστε σοκολάτες ή σοκολατάκια, ακόμα και πίτσα για ένα αισθητικά πιο άρτιο αποτέλεσμα. Σχηματίστε τη γνωστή φράση και φροντίστε να τη διαβάσει πριν το καταναλώσει!

Old but gold

Κλασικό, αγαπημένο και δοκιμασμένο σε διαφορετικές περιστάσεις, από επετείους, γενέθλια μέχρι και προτάσεις γάμου! Δημιουργήστε ένα κολάζ με μερικές από τις εκατομμύρια φωτογραφίες σας, γράψτε έξυπνες λεζάντες και την ημερομηνία κάτω από την κάθε φωτογραφία. Προσωπικό, με συναισθηματική και ανεκτίμητη αξία, είναι η safe και πάντα σωστή επιλογή.

Φωτογραφία από @senivpetro (Freepik)

Go old school or go home

Πίσω στις παλιές, καλές και αγαπημένες συνήθειες, όταν ανταλλάζαμε γράμματα και κάναμε συλλογή γραμματοσήμων! Ακόμα κι αν δεν έχετε ταλέντο στη συγγραφή, βρείτε ένα quote και αφιερώστε το στη μελλοντική κουμπάρα σας! Εναλλακτικά, εάν το ταχυδρομείο δεν είναι το αγαπημένο σας place to be, επιλέξτε μια κάρτα που θα της παραδώσετε η ίδια!

18+

Για την κολλητή που πίνει ένα ποτήρι κρασί παραπάνω και ζει τη ζωή της στο έπακρο, επιλέξτε ένα φλασκί ή ένα μπουκάλι με το αγαπημένο της κρασί και για label κάνετε την πρότασή σας!

Accessorize it!

Ένα χαραγμένο κόσμημα, είτε αυτό είναι ένα βραχιόλι είτε ένα κολιέ, είναι πάντα καλή ιδέα. Χαράξτε την ημερομηνία του γάμου ή της πρότασης ή τα αρχικά σας σε ένα charm που αντιπροσωπεύει και τις δύο!

Happiness in a box!

Δημιουργήστε ένα κουτί με τα αγαπημένα της beauty προϊόντα, βάλτε πολλή αγάπη και χρυσόσκονη και ολοκληρώστε με μια κάρτα-πρόταση!

Just… throw a party!

Υπάρχει πάντα μια καλή αφορμή για πάρτι! Καλέστε τις αγαπημένες σας φίλες, εφοδιαστείτε με αρκετή σοκολάτα, σαμπάνια ή κρασί και αφιερώστε το αγαπημένο σας τραγούδι στην κολλητή σας!

RELATED POSTS