Με τίτλο που επιδέχεται πολλών αναγνώσεων, η νέα συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη, έρχεται να αφηγηθεί ιστορίες ανείπωτες. Είτε επειδή έρχονται από το παρελθόν, είτε από το μέλλον – άρα δεν πρόλαβε ακόμα κανείς να μιλήσει γι’ αυτές – είτε επειδή πρόκειται για όλα όσα έχει μια γυναίκα στο μυαλό της αλλά σκόπιμα ποτέ δεν αποκαλύπτει, σε κάθε περίπτωση το μη λεγόμενο γοητεύει και δημιουργεί ένταση. Με πρώτη ύλη αυτήν ακριβώς την ένταση, γνώμονα την ευαισθησία και άξονα τη διαχρονική κομψότητα, ο σχεδιαστής που συμπληρώνει αισίως φέτος την πρώτη του δεκαετία στον χώρο της υψηλής ραπτικής, αναδεικνύει την πολύπλευρη γυναικεία προσωπικότητα με έναν απρόσμενο τρόπο. 

Αυστηρά, απόλυτα, γεωμετρικά καρό, αυτοκρατορικά, επιβλητικά  βελούδα, ανατρεπτικά δερμάτινα – πάντα οικολογικά – σύνολα, πρωτότυπα πανωφόρια και θεατρικές κάπες με κλειστά μπούστα, κομψά, περίτεχνα πλεκτά αλλά και μεταλλικά βραδινά φορέματα με αποκαλυπτικά σκισίματα ντύνουν με prêt-a-porter δημιουργίες τη σύγχρονη εκλεκτική γυναίκα που θέλει να υπερέχει απ’ το πρωί ως το βράδυ. Στην αγαπημένη χρωματική παλέτα του σχεδιαστή που συνοψίζεται στο τρίπτυχο μαύρο / γκρι / λευκό προστίθενται το κόκκινο και το βαθύ πράσινο, που συμβολίζουν τη διέγερση και την ελπίδα αντίστοιχα.

Καθαρές γραμμές, γεωμετρικοί όγκοι, πτυχές που δημιουργούν μια επιπλέον κίνηση και λεπτομέρειες στο design που τονίζουν τη γυναικεία φιγούρα, διεγείρουν τις αισθήσεις και εξάπτουν την περιέργεια. Άλλωστε, για να είναι όμορφη μια γυναίκα, πρέπει πρωτίστως να είναι ενδιαφέρουσα…

Περισσότερες «ανείπωτες ιστορίες» και μερικά από τα looks που ταιριάζουν σε μια fashion muse καλεσμένη σε χειμερινό γάμο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το hairstyling των μοντέλων της φωτογράφισης έγινε με προϊόντα EIMI της Wella Professional και το manicure με βερνίκια OPI.   

Διαβάστε ακόμα…

5 hot trends για τους φετινούς φθινοπωρινούς γάμους!

Πριγκίπισσα Ευγενία & Jack Brooksbank: Ο δεύτερος βασιλικός γάμος της χρονιάς ανήκει πλέον στην ιστορία

10 φωτογραφίες με το νυφικό σας που δεν γνωρίζατε ότι χρειάζεστε.