Αγαπημένη μου πεθερά,

Νιώθω ότι είναι πολλά που δεν σου έχω πει. Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να τα περιγράψω, οπότε αυτό το γράμμα είναι μόνο η αρχή. Πρώτα απ’ όλα, θέλω να σε ευχαριστήσω. Μπορεί να μην το συνειδητοποιείς, αλλά μεγάλωσες τον άντρα των ονείρων μου!

Φωτογραφία από Colorado Wedding Photographer (Instagram)

Σε ευχαριστώ για την ανατροφή που έδωσες στον γιο σου. Του έχεις διδάξει τη διαφορά μεταξύ σωστού και λάθους. Του έχεις εμφυσήσει την αξία να μην σταματά ποτέ να προσπαθεί για το καλύτερο. Αλλά το πιο σημαντικό, του έχεις μάθει πώς να αγαπά και πώς να φροντίζει τα άτομα για τα οποία νοιάζεται.

Σε ευχαριστώ γιατί έχει υπέροχη αίσθηση του χιούμορ και με κάνει να γελάω, με παρηγορεί όταν κλαίω, παραδέχεται τα λάθη του και ζητάει συγγνώμη χωρίς να επιμένει ότι έχει πάντα δίκιο εκείνος. Όλα αυτά χάρη σ’ εσένα! Σου χρωστάω τη ζωή μου γιατί μεγάλωσες κάποιον με τον οποίο θέλω να είμαι μαζί για πάντα! Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες έναν ισχυρό, ανεξάρτητο άντρα, ο οποίος είναι ο λόγος που χαμογελάω καθημερινά.

Ακόμη, σε ευχαριστώ που με αγαπάς σαν να είμαι παιδί σου και με κάνεις να αισθάνομαι ένα από τα πιο τυχερά κορίτσια στον κόσμο! Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εκεί να με ακούσεις, να με ενθαρρύνεις και να κάνεις τα πάντα να φαίνονται τόσο απλά – ακόμα κι όταν δεν είναι.

Φωτογραφία από Colorado Wedding Photographer (Instagram)

Είσαι η χαρά της ζωής προσωποποιημένη. Αντιμετωπίζεις τα πάντα με ένα πλατύ χαμόγελο, ακόμα κι όταν ξέρουμε ότι σε απασχολούν χιλιάδες πράγματα και σκέψεις. Είσαι δυνατή! Δεν αφήνεις τις δυσκολίες να σε καταβάλλουν. Τις ξεπερνάς!

Ελπίζω όταν γίνω πεθερά να κάνω τόσο καλή δουλειά όσο έκανες εσύ. Αυτή θα ήταν η απόλυτη επιτυχία. Σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ για όλα. Θα είσαι πάντα περισσότερα απ’ όσα περίμενα.

Με αγάπη,

Η νύφη σου.

RELATED POSTS