Γαμπρέ μου δεν ξέρω αν στο τέλος σε ξυρίζουν πάντως πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να ενημερωθείς για το τι προτείνουν γνωστοί οίκοι μόδας και brands για το πώς να ντυθείς στο γάμο σου. Ρίξτε μια ματιά μαζί με το ταίρι σου και σίγουρα θα πάρετε πολλές ιδέες για το τι να φορέσεις την πιο όμορφη μέρα της ζωής σου!

Για σένα που μπορεί να είσαι και λίγο εξαντρίκ και λίγο hipster-ας στην καλοκαιρινή συλλογή για το 2014 του Marc Jacobs πιθανά θα βρεις αυτό που ψάχνεις και εδώ.

εικόνα 1 Yes I do SS14 Marc Jacobs Tuxedo

Εάν πάλι θες συνδυασμό κλασικού με λίγο vintage αλλά και να είσαι μέσα στη μόδα λόγω mariniere αποχρώσεων τότε η Purple Label του Ralph Lauren θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Απλά μπες εδώ.

εικόνα 2 Yes I do Ralph Lauren Tuxedo

Από την άλλη εάν θες να «δηλώσεις» ότι «I am A Single Man» που σε λίγο δεν θα είναι single τότε ο Tom Ford για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014, είναι μονόδρομος για εσένα. Check εδώ

εικόνα 3 Yes I do SS14 Tom Ford Tuxedo

Και ναι ο Michael Kors σχεδίασε το απόλυτο elegant tuxedo!Δεν το ήξερες; Τότε δεν έχεις ενημερωθεί για όλα τα groom’s trends.Μπες πρώτα εδώ και μετά εδώ .

 

εικόνα 4 Yes I do 2014 Michael Kors Tuxedo

Απόλυτα κατανοητό αν δες θες να ξοδέψεις μια περιουσία για ένα κοστούμι οπότε τα Zara και τα Massimo Dutti έχουν τη λύση για εσένα check εδώ.

 

εικόνα 5 Yes I do 2014 Zara Tuxedo

& εδώ

 

 

εικόνα 6 Yes I do 2014 Massimo Dutti Tuxedo

Aν πραγματικά θες να κάνεις τη διαφορά τόλμησε το κόκκινο κοστούμι της Hugo Boss, αλλά συνεννοήσου πριν με το ταίρι σου για αυτή την επιλογή και ρίξτε μια ματιά και εδώ.

εικόνα 7 Yes I do 2014 Hugo Boss Tuxedo

Και επειδή αγαπάμε και Greek Designers η εταιρεία Giannetos είναι εξπέρ στην υπόθεση tuxedo, οπότε ρίξτε μια ματιά και εδώ.
εικόνα 8 Yes I do 2014 Giannetos Tuxedo

Από την Αργυρώ Γιακούμα