Είναι αλήθεια, πως το ενδιαφέρον μας μονοπώλησαν τελευταία οι νύφες. Προκειμένου να επέλθει ισορροπία λοιπόν, αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε έναν από τους γαμπρούς του περασμένου καλοκαιριού, που ξεχώρισε για το απαράμιλλο στιλ και την ιταλική φινέτσα.

Ο λόγος για τον σχεδιαστή και ιδιοκτήτη της  «B-Boutique», Αντώνη Πολέντα που παντρεύτηκε την Κωνσταντίνα Καραχάλιου στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Χανιά. Την εμφάνιση του γαμπρού επιμελήθηκε εξολοκλήρου ο σχεδιαστικός οίκος SARTOR.

Ο Αντώνης φόρεσε ένα bespoke black tuxedo, ραμμένο στο χέρι, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον ίδιο από ύφασμα του ιστορικού ιταλικού οίκου Vitale Barberis Canonico, ο οποίος μετρά 350 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον χώρο της αντρικής μόδας και συνεργάζεται με τον οίκο Sartor.

Δύο χειροποίητα πουκάμισα sur mesure, ένα για τον γάμο κι ένα δεύτερο για το παραδοσιακό γλέντι συμπλήρωσαν το outfit, ενώ μεταξωτά αξεσουάρ απογείωσαν την εμφάνιση του γαμπρού που δικαιολογημένα έκανε εντύπωση και στάθηκε επάξια δίπλα στην απαστράπτουσα νύφη.

Οι 1.200 καλεσμένοι, ναι καλά διαβάσατε γιατί έτσι γίνονται οι γάμοι στην Κρήτη, ευχήθηκαν στο ζευγάρι βίο ανθόσπαρτο και γιόρτασαν μαζί τους την έναρξη της νέας κοινής τους ζωής.

photo credits NDPPhoto

Διαβάστε επίσης…

Sartor: Χειροποίητα κουστούμια για τους grooms to be!

Sartor: Γαμπριάτικα κουστούμια με άρωμα Κυκλάδων!

Ο φθινοπωρινός γαμπρός: Ο οδηγός για όσους παντρεύονται το φθινόπωρο.