Το έχουμε ξαναπεί! Η νύφη είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αλλά χωρίς το γαμπρό της δε θα ντυνόταν νύφη! Γι’ αυτό και εμείς στο Yes I do έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στους  γαμπρούς μας και φροντίζουμε να τους έχουμε πάντα ενημερωμένους ώστε να είναι  στυλάτοι και να ταιριάζουν με το άλλο τους μισό! Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα trends FW 14/15 και σας τα παρουσιάζουμε!

Όλα στο… κίτρινο.

Ναι, φέτος η μόδα προστάζει κίτρινο. Κίτρινο στη γραβάτα, στο παπιγιόν, στο λουλούδι, τη μπουτονιέρα, το μαντήλι στο πέτο μέχρι και στο παπούτσι. Φυσικά μην το παρακάνετε, αρκεί μόνο ένα αξεσουάρ σε χρώμα κίτρινο για να κάνει τη διαφορά! Αν παρόλα αυτά σας φαίνεται καλοκαιρινό χρώμα ρίξτε μια ματιά  στις χειμερινές collection των Paul Smith, Jimmy Choo και Marks & Spencer για να πεισθείτε!

yesido_groom'strends2015_1 yesido_groom'strends2015_2 yesido_groom'strends2015_3 yesido_groom'strends2015_4

Το καρό είναι εδώ.

Το καρό επέστρεψε και ήρθε για να μείνει! Από τους δρόμους του elegant Μιλάνου μέχρι τις πιο mainstream γειτονιές το συγκεκριμένο pattern είναι πάλι στη μόδα! Επιλέξτε ένα καρό σακάκι Vardas για να τραβήξετε τα βλέμματα ή αν θέλετε κάτι πιο διακριτικό, ένα καρό πουκάμισο ή ένα καρό παπιγιόν θα κάνουν όλη τη δουλειά!

yesido_groom'strends2015_5 yesido_groom'strends2015_6 yesido_groom'strends2015_7

Tweed, tweed.

Το καφέ tweed σακάκι ή παντελόνι είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασσικό μαύρο κοστούμι ή το μπλε marine που πιθανό να σας θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι. Αν πάλι σας φοβίζει το πολύ tweed μπορείτε να το φορέσετε μέσα από το σακάκι με τη μορφή γιλέκου.

yesido_groom'strends2015_8 yesido_groom'strends2015_10 yesido_groom'strends2015_9

Μαντήλι στο λαιμό.

Καταλαβαίνουμε πως η ιδέα του μαντηλιού στο λαιμό ίσως να μη σας πείσει κατευθείαν αλλά αφήστε τις όποιες λανθασμένες σκέψεις και φέρτε στο μυαλό σας  τον Talented Mr Ripley. Ναι, το μαντήλι στο λαιμό αυτό το χειμώνα είναι η καλύτερη επιλογή και ένα από τα πιο ωραία και vintage groom trends!

yesido_groom'strends2015_13 yesido_groom'strends2015_12 yesido_groom'strends2015_11

 

Από τη Μαρία Κόφου.