Η μόνη οδηγία που δόθηκε σε όλες τις celebrities ήταν η εξής: Απολαύστε το show στο μέγιστο δυνατό, περπατήστε, χορέψτε και διασκεδάστε σαν real brides. Και πράγματι, αυτό έκαναν!

Το banner της υπηρεσίας Miele et Care στο backstage του catwalk

…Και ήμασταν ήσυχοι, γιατί γνωρίζαμε πως το καθαριστήριο Miele Wet Care Laundry θα φρόντιζε να επιστρέψει στους σχεδιαστές όλα τα νυφικά πεντακάθαρα και σιδερωμένα.

Η Νάταλι Κάκκαβα

Αμέσως μετά το show, το βαν της υπηρεσίας παρέλαβε όσα νυφικά είχαν λερωθεί και τα μετέφερε στο καθαριστήριο Miele Wet Care Laundry που βρίσκεται στον Πειραιά.

Εκεί, τα νυφικά φορέματα αντιμετωπίστηκαν με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή, και χάρη στο επαναστατικό σύστημα πλύσης που καθαρίζει με νερό, απορρυπαντικά και επαγγελματικό εξοπλισμό Miele Professional, καθαρίστηκαν σε ιδανικές συνθήκες και θερμοκρασίες με ειδικά προγράμματα wet cleaning, ανάλογα με την ύφανσή τους. 

Το πιο σημαντικό, είναι πως κάθε νυφικό πλύθηκε σε ξεχωριστή πλύση και στη συνέχεια έμεινε σε φυσικό περιβάλλον με χαμηλά επίπεδα υγρασίας, όπου στέγνωσε φυσικά, διατηρώντας το άρωμα και την αίσθηση του «φρεσκοπλυμένου».

Επιπλέον, επειδή πολλά από αυτά ήταν διακοσμημένα με ημιπολύτιμες πέτρες, μεταλλικά στοιχεία και κρύσταλλα Swarovski, το εξειδικευμένο προσωπικό τύλιξε το καθένα από αυτά σε αλουμινόχαρτο ξεχωριστά, ώστε να προστατευτούν από τον κάδο.

Δικαίως λοιπόν, το καθαριστήριο Miele Wet Care Laundry είναι ο σύμμαχος κάθε νύφης που θέλει να διατηρήσει το νυφικό της καθαρό και σιδερωμένο, σαν καινούργιο!

Η Γωγώ ΦαρμάκηΗ Βασιλική Σταματοπούλου με τη Γωγώ ΦαρμάκηΗ Εύη Ιωαννίδου

Διαβάστε επίσης…

Yes I Do Catwalk by ghd! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά!

Miele Wet Care… για newly married ζευγάρια!

Miele Wet Care laundry… και για τα ρούχα των καλεσμένων!