Ένα πολύ λερωμένο νυφικό αποτελεί απόδειξη πως η νύφη που το φόρεσε απόλαυσε τον γάμο της 100%. Γι αυτό, brides to be, απολαύστε τον γάμο σας, και μην ανησυχείτε για τίποτα γιατί για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσει η νέα υπηρεσία Miele WetCare laundry.   

Οι υφές

Ανεξάρτητα από το ύφος και το στιλ της κάθε νύφης, ένα νυφικό είναι πάντα ραμμένο με προσοχή και φροντίδα, και αποτελείται από πολυτελή υφάσματα,  χειροποίητες λεπτομέρειες, αραχνοΰφαντες δαντέλες, ντελικάτα μετάξια, αιθέρια τούλια. Όλα τους ευαίσθητα και σίγουρα σε παλ χρώματα. Επομένως χρήζουν πολύ ιδιαίτερης μεταχείρισης. Τα βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά που χρησιμοποιεί η Miele WetCare laundry θα αφαιρέσουν οποιονδήποτε λεκέ, φροντίζοντας μάλιστα τις ίνες των υφασμάτων σε βάθος. Επιπλέον, πολύ σημαντικό είναι πως το νυφικό παραμένει σε νερό και ενεργό οξυγόνο για κάποιες ώρες, που σημαίνει πως νερολεκέδες και μαύροι ή κίτρινοι λεκέδες από χώμα ή γρασίδι εξαφανίζονται!

Νυφικά που «λάμπουν»

Δύο στα τέσσερα νυφικά είναι διακοσμημένα με ημιπολύτιμες πέτρες, διακοσμητικά μεταλλικά στοιχεία, κρύσταλλα Swarovski. Παραδίδοντας ένα τέτοιο νυφικό σε ένα οποιαδήποτε καθαριστήριο είναι σχεδόν σίγουρο πως κάποιο από όλα αυτά τα στοιχεία θα χαθεί στη διαδρομή… Κι όμως, η Miele WetCare laundry έχει προνοήσει, τυλίγοντας το καθένα από αυτά τα διακοσμητικά στοιχεία σε αλουμινόχαρτο ξεχωριστά, ώστε να προστατευτεί από τον κάδο. Επομένως, το νυφικό επιστρέφεται ανέπαφο!

Η ουσιαστική καθαριότητα    

Χάρη στο επαναστατικό σύστημα πλύσης, που καθαρίζει με νερό, απορρυπαντικό και επαγγελματικό εξοπλισμό Miele Professional, το νυφικό καθαρίζεται σε ιδανικές συνθήκες και θερμοκρασίες με ειδικά προγράμματα wet cleaning ανάλογα με την ύφανση, με αποτέλεσμα το νυφικό να μυρίζει φρεσκάδα και καθαριότητα. Ακόμα πιο σημαντικό, είναι πως στη συνέχεια μένει σε φυσικό περιβάλλον με χαμηλά επίπεδα υγρασίας, όπου στεγνώνει φυσικά διατηρώντας τα άρωμα και την αίσθηση του «φρεσκοπλυμένου».

Οι άνθρωποι

Το εξειδικευμένο προσωπικό αφιερώνει περίπου 2 ώρες για να σιδερώσει με αγάπη το κάθε νυφικό, φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια και σιδερώνοντας το κάθε επίπεδο ξεχωριστά. Επίσης, είναι στη διάθεσή κάθε νεόνυμφης, λύνοντάς της απορίες, δίνοντάς της συμβουλές και μάλιστα δείχνοντας πάντα το αποτέλεσμα πριν την παράδοση ώστε να βεβαιωθεί πως κάθε νύφη θα μείνει ικανοποιημένη.

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά

Κάθε νυφικό πλένεται σε ξεχωριστή πλύση για την άριστη υγιεινή του!

Think green

Η υπηρεσία Miele WetCare laundry χρησιμοποιεί απορρυπαντικά Miele, απόλυτα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η συσκευασία.

Στο τέλος της διαδικασίας παίρνετε το νυφικό σας σαν καινούργιο, μέσα σε ένα εντυπωσιακό λευκό κουτί!

Διαβάστε ακόμα…

10 βήματα που θα σας οδηγήσουν στο σωστό νυφικό.

8 πράγματα που κάθε νύφη ξεχνά πριν το γάμο της.

Γάμος και κρίσεις πανικού. Ψυχραιμία!