Στη γραφική Πάργα, ακριβώς μπροστά από τη διάσημη παραλία του Βάλτου και απέναντι από το κάστρο, ο Sir του wedding planning Μάρκος Μαχαιρόπουλος δημιούργησε ένα σκηνικό που θα μπορούσε να αποσπάσει διεθνή βραβεία σκηνογραφίας.

Τα έξυπνα τοποθετημένα ιερά στάχυα της θεάς Δήμητρας -σήμα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού.

Magical ceremony

Το μυστήριο του γάμου πραγματοποιήθηκε στο νησάκι της Παναγιάς, ακριβώς απέναντι από την Πάργα, σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω της πολύ μικρής χωρητικότητας της εκκλησίας. Παρ’ όλα αυτά, το ζευγάρι ενέταξε και τους 300 προσκεκλημένους στο κλίμα της γαμήλιας τελετής. Η λύση ήρθε με τη δημιουργία μιας ευρηματικής, μίνιμαλ μεταλλικής κατασκευής, η οποία μετέτρεψε έξυπνα τον κλειστό κύκλο σε ανοιχτό με μια sui generis «γαμήλια γεωμετρία». Εκεί, λίγο πριν από το ηλιοβασίλεμα, οι δύο οικογένειες απηύθυναν τις ευχές τους στους νεόνυμφους.

Η Θωμαΐς Ιωάννου, αδερφή της νύφης, και η Έλενα Λάσπα, αδερφή του γαμπρού, απευθύνουν τις ευχές τους προς το ζευγάρι.

Yes I Do beloved detail: Οι συμμετρικές πράσινες γιρλάντες πάνω στη μεταλλική κατασκευή και τα έξυπνα τοποθετημένα ιερά στάχυα της θεάς Δήμητρας -σήμα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού- που απογείωσαν τη διακόσμηση.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο νησάκι της Παναγιάς, ακριβώς απέναντι από την Πάργα.

The reception

Οι ροτόντες και τα μακρόστενα τραπέζια ήταν κατά μήκος στολισμένα με εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις από λυσίανθους, τριαντάφυλλα, μπουκαμβίλιες και ορτανσίες. Σε συνδυασμό με τα πολυτελή vintage-style σερβίτσια, τους πολυελαίους με τα κεριά και τις μυρτιές που κρέμονταν από τη στολισμένη με εκατοντάδες λαμπάκια μεταλλική οροφή, δημιούργησαν ένα elegant, glamorous σκηνικό, βγαλμένο από όνειρο.

Στο γαμήλιο δείπνο, τις εντυπώσεις έκλεψαν οι ανθοσυνθέσεις από λυσίανθους, τριαντάφυλλα, μπουκαμβίλιες και ορτανσίες.Η στολισμένη με λαμπάκια μεταλλική οροφή δημιούργησε ένα κομψό, ονειρεμένο σκηνικό.

Yes I Do Fact: Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Parga Beach Resort, το οποίο ανήκει στην οικογένεια της Ρόης Ιωάννου.

CREDITS
Event planning & Design MR.CO
Entertainment & sound Sounds Good
Tents Tentstyle

Mobile bartending BARETC
Photos Nikos Psathoyiannakis
Video Wedcolors Cinematography
Έπιπλα stylebox

Ανθοστολισμός studio 7

Διαβάστε επίσης

Μάρκος Μάχαιροπουλος, o guru του wedding planning

Και τώρα, τι γράφουμε στο προσκλητήριο γάμου; Ένας πλήρης οδηγός

Αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι: Πώς θα κάνεις τον γάμο σου να μοιάζει βγαλμένος από νησί