Από τη Γωγώ Καρκάνη

Όταν η Σοφία και η Dilsu -με καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη- συναντήθηκαν στην Αθήνα, αποφάσισαν να ενώσουν τη φιλία τους και τη μακροχρόνια αγάπη τους για το event planning. Κάπως έτσι γεννήθηκε η Sparkling Day, μια εταιρεία που από το όνομά της ακόμα προδιαθέτει για λαμπερές εκδηλώσεις που αφήνουν, σε οικοδεσπότες και καλεσμένους, τις ομορφότερες αναμνήσεις.

Η Sparkling Day αναλαμβάνει κάθε είδους event, από εταιρικές εκδηλώσεις και πάρτι γενεθλίων μέχρι baby showers, βαφτίσεις και γάμους. Για τον γάμο, ειδικότερα, μπορεί να οργανώσει τα πάντα! Από την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου μέχρι το ταξίδι του μέλιτος και ό,τι μεσολαβεί, όπως εύρεση νυφικού ή κοστουμιού και παπουτσιών, εύρεση concept, εύρεση χώρου και εκκλησίας, βοήθεια στη συγκέντρωση δικαιολογητικών, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, φωτογράφους, στολισμό, φαγητό, γλυκά και όλα όσα μπορείτε να φανταστείτε.

Η συνεργασία σας με μια εταιρεία event planning όχι απλώς θα σας απαλλάξει από όλες τις σκοτούρες της διοργάνωσης αλλά θα σας βοηθήσει, με τις κατάλληλες συνεργασίες και τον σωστό προγραμματισμό, ακόμα και να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Αναδεικνύεται, έτσι, σε μια σούπερ επιτυχημένη επένδυση.

Η Sparkling Day, συγκεκριμένα, ξεχωρίζει για τις απίστευτες δομές οργάνωσης της ομάδας της, την αφοσίωσή της στην επιθυμία και την αισθητική του ζευγαριού, την έμφασή της στη λεπτομέρεια. Σε συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς, κάνει πράξη το μότο «Everything you can imagine is real», αναλαμβάνοντας να υλοποιήσει και τα πιο τρελά όνειρά σας! Παράλληλα, υπόσχεται να προσθέσει ένα άγγιγμα κομψότητας και πολυτέλειας ακόμα και σε ένα χαλαρό event όπως ένα beach party, ένα πικνίκ στο δάσος ή ακόμη κι ένα οικογενειακό μπάρμπεκιου.

Όλα αυτά σε κόστος μη απαγορευτικό και μέσα από τη μοναδική σχέση που χτίζει με κάθε ζευγάρι, μια σχέση που συνδυάζει τον επαγγελματισμό με τη ζεστασιά. Γιατί, τελικά, δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση για τη Σοφία και την Dilsu από το να βλέπουν, αντί για αγχωμένες νύφες και πελαγωμένους γαμπρούς, χαμόγελα ευτυχίας που επιβεβαιώνουν ότι κατάφεραν να μετατρέψουν τη σημαντικότερη μέρα τους στην ομορφότερη της ζωής τους!

Διαβάστε επίσης…

6 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πείτε στην πεθερά σας την ημέρα του γάμου σας

Σπατάλη φαγητού: 5 tips για να την εκμηδενίσουμε στον γάμο μας

Bridezilla: H Νύφη-Δυνάστης και πώς θα τη βοηθήσετε να χαλαρώσει