Το να οργανώνει κανείς έναν γάμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας αποτελεί έτσι κι αλλιώς απαιτητικό task, όχι μόνο για το ζευγάρι των μελλονύμφων, αλλά και για τους wedding planners. Πόσο μάλλον όταν έχεις μπροστά σου μόλις δύο μήνες! Όμως, η έμπειρη ομάδα της Stella & Moscha Weddings αποδεικνύει, σχεδόν 20 χρόνια τώρα, πως αποδέχεται με χαρά τις προκλήσεις. Ειδικεύεται, άλλωστε, στους destination weddings και έχει αποκτήσει την τεχνογνωσία και την ευελιξία ώστε να ικανοποιεί στο μέγιστο τις επιθυμίες των ζευγαριών που ταξιδεύουν από κάθε γωνιά της γης για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους στην Ελλάδα. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και ο γάμος της Ashley και του Keith, ενός γλυκύτατου ζευγαριού από την Αυστραλία.

Γάμος σε κλειστό, elegant κύκλο…

Η Ashley, o Keith και 9 πολύ κοντινοί τους φίλοι, μετά από διακοπές δύο εβδομάδων στις Κυκλάδες, προσγειώθηκαν στη Σαντορίνη. Εκεί πραγματοποιήθηκε ο γάμος του ζευγαριού που αποτελεί την επιτομή του elegant chic. Από το bridal outfit και τον ανθοστολισμό, κάθε λεπτομέρεια αντανακλούσε το εκλεπτυσμένο γούστο της νύφης.

Κομψότητα, minimalism, ρομαντισμός. Όλα σε ισόποσες δόσεις. Flat bridal mules: Η ιδανική επιλογή για γάμο σε νησί!

Ο chic rustic ανθοστολισμός αποτελούνταν από κλαδιά ελιάς, πλούσιες ορτανσίες, τριαντάφυλλα και pampas grass.  

A sky full of stars

Γιρλάντες από αμέτρητα λαμπάκια δημιούργησαν ένα ονειρεμένο σκηνικό για ένα γαμήλιο δείπνο κάτω από τα αστέρια, γράφοντας έτσι τον καλύτερο επίλογο σε έναν γάμο που κατέκτησε την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην κομψότητα, το μέτρο και τον ρομαντισμό! 

Wedding Planning and Design: Stella & Moscha Weddings

Flowers and Décor: Red Box Days

Photography & Cinematography: White on Black Studio

Makeup Artist: Eleni Iliopoulou

Hair Styling: Marianna Nomikou

Wedding Cake: The Family Bakery

Chairs: Mario Catering

Fairy Lights: Events in Santorini

Wedding Dress: Enzoani

Bridal Shoes: Kurt Geiger

Groom’s Attire: Hugo Boss

Guitarist: Louis Vlahakis

Wedding Venue: Grace Hotel