Στην πετρόχτιστη Μάνη, εκεί που το ειδυλλιακό τοπίο συναντά την παράδοση, στήνεται το πιο μαγευτικό σκηνικό για έναν αξέχαστο γάμο με έντονο το παραδοσιακό στοιχείο και τη φυσική ομορφιά του τόπου. Και όμως τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino κατάφεραν να απογειώσουν το ευτυχές γεγονός δημιουργώντας το πιο φανταστικό candy table, εισάγοντας τις πιο νόστιμες τοπικές γεύσεις και δίνοντας χρώμα και στιλ στο ξεκίνημα του κοινού βίου του ζευγαριού.  

yes-i-do-zuccherino-wedding-mani.jpg

Οι επιλογές ήταν κλασσικές, παραδοσιακές, δοσμένες μέσα από μία σύγχρονη ματιά καθώς η Μάνη αποτελεί τόπο καταγωγής της νύφης, οπότε το μενού ήταν ένας γλυκός μονόδρομος! Αμυγδαλωτά μπουκίτσες, φωλιές μαρέγκας με crème patisserie & παραδοσιακό γλυκό κουταλιού βύσσινο και μασουράκια πάντρευαν το παρελθόν με το παρόν με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

yes-i-do-zuccherino-sweets.jpg

yes-i-do-zuccherino-sweets-1.jpg

Οι παραδοσιακές δίπλες, τα μανιάτικα λαλλάγια με μέλι & κανέλα και το παραδοσιακό γλυκό βύσσινο αποτέλεσαν το σήμα κατατεθέν και ενίσχυαν την ιδιαίτερη σχέση του ζευγαριού με τον τόπο της Μάνης.

yes-i-do-zuccherino-wedding-mani-sweets.jpg

yes-i-do-zuccherino-wedding-mani-table-sweet.jpg

 Από το table δεν έλειψαν οι mini φλωρεντίνες, chips παστελιού αλλά και macarons για να ικανοποιήσουν κάθε καλεσμένο.

yes-i-do-zuccherino-wedding-mani-sweet-2.jpg

Το welcome drink έκλεψε τις εντυπώσεις με τα φανταστικά χρώματα των χειροποίητων παραδοσιακών λικέρ από τις οικογένειες του ζευγαριού, φτιαγμένα με πολλή αγάπη αλλά και το εκπληκτικό setting. Limoncello, αρμπαρόριζα, καφέ και μαστίχα , για όλα τα γούστα.

Photo Credits: Popi Charitou

We loved…

Η εντυπωσιακή naked τούρτα με crème patisserie, φρέσκα σύκα και φύλλα ελιάς εντυπωσιάσε τους πάντες με την εξαιρετική γεύση αλλά και τη μοναδική της εμφάνιση που η ομάδα των Zuccherino μας έχει συνηθίσει.

Απολαύστε την…

yes-i-do-zuccherino-wedding-cake.jpg

Enjoy this sweet moment!

Credits

Event planning: Wedding Fairytales

Venue: Porto Vitilo Boutique Hotel Mani

Candy bar: Zuccherino Ζαχαροπλαστείο

Stationery: Mougiakakos Graphic Arts

Διαβάστε επίσης…