Το παιχνιδιάρικο ρετρό καροτσάκι παγωτού της δωδώνη προσθέτει μια μοναδική πινελιά στο ντεκόρ της βάπτισης, αλλά είναι ίσως και ο μόνος τρόπος να μείνουν τα παιδιά ήσυχα κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, χάρη στη συμφωνία που κάνουν μαζί τους οι γονείς: «Αν είσαι καλό παιδί στο τέλος θα φάμε παγωτό..:» Και φυσικά πιάνει πάντα!

Η επιλογή των γεύσεων όπως είναι φυσικό, γίνεται με προτεραιότητα στα παιδιά, που τρελαίνονται για απλές γεύσεις, όπως βανίλια, σοκολάτα, φράουλα, φιστίκι, μπανάνα και τσιχλόφουσκα!

yes i do dodoni 3MONOBALLO TCHICHLOFOUSKA

Επειδή όμως δεν θέλουμε να μείνουν και τα «μεγάλα παιδιά» παραπονεμένα, φροντίζουμε να υπάρχουν και γεύσεις που προτιμούν οι ενήλικες, όπως κάποιο από τα παρφέ, και ίσως κάποια γεύση πιο gourmet, όπως cookie crunch, vanilla caramel brownie, ή almond caramel cream.

yes i do dodoni 6 Toblerone Synthesi

yes i do dodoni 2 MONOBALLO AMARETTO

Αν σας άνοιξε η όρεξη για παγωτό δεν έχετε παρά να τρέξετε σε ένα από τα 71 καταστήματα δωδώνη – δεν μπορεί κάποιο θα είναι δίπλα σας, για να προσφέρετε στον εαυτό σας μια απόλαυση υψηλής διατροφικής αξίας, και κυρίως με αγνά υλικά.

yes i do dodoni 4 KYPELLO

Αν επιθυμείτε το ρετρό καροτσάκι παγωτού δωδώνη στο γάμο τη βάπτιση ή όποιο event διοργανώνετε επικοινωνήστε στο 6976 333530 ή στείλτε mail στο info@dodoni-catering.gr .

dodoni (1)

Website: www.dodoni.gr

Facebook: dodoni.icecream

Instagram: @dodoniicecream

Twitter: @DodoniIceCream