Μπορεί η ολοκλήρωση της λίστας των καλεσμένων να είναι ένα απαιτητικό project για τους weds-to-be, όμως στη συνέχεια ακολουθεί μία ιδιαίτερα ξεχωριστή διαδικασία: η αναζήτηση του προσκλητηρίου που θα επισφραγίσει την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας. Η twenty2twins, η εταιρεία που δημιούργησαν οι αδερφές Τίνα και Γιάννα Μαρτινέγκου και που πρωτοπορεί από το 2007 στον χώρο του wedding stationery, υπόσχεται να κάνει πραγματικότητα ό,τι έχετε ονειρευτεί.

WEDDING PLANNING: EFI PAPOUTSI | PHOTOGRAPHY: LULUMELI

Η twenty2twins προσφέρει μία τεράστια ποικιλία από καλαίσθητα και πρωτότυπα προσκλητήρια, μπομπονιέρες, βιβλία ευχών και κάθε είδους stationery, που είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας χαρτί και ultra luxury υφές.

WEDDING PLANNING: MK EVENTS BY SANTO WEDDINGS | PHOTOGRAPHY: ANESTIS PAPAKONSTANTINOU

 

WEDDING PLANNING: YADES EVENTS | PHOTOGRAPHY: GEORGE KARATZOGLOU

Δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια και έπειτα από ενδελεχή μελέτη όλων των νέων trends, οι αδερφές Μαρτινέγκου δημιουργούν χειροποίητα αριστουργήματα, που μαρτυρούν το πάθος τους για τη γραφιστική.

WEDDING PLANNING: MELGROUPLAB | PHOTOGRAPHY: GERASIMOS FRONIMOS

Με επαγγελματισμό, σύγχρονη ματιά και λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις επιθυμίες του ζευγαριού, η ομάδα της twenty2twins υλοποιεί οποιαδήποτε ιδέα, επιβεβαιώνοντας το motto που το brand έχει εδώ και χρόνια, και δεν είναι άλλο από το… «We make ideas happen»!

WEDDING PLANNING: SHABBY CHIC | PHOTOGRAPHY: GEORGE KOSSIERIS

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do 

που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

RELATED POSTS

Πλήρης οδηγός για τα προσκλητήρια γάμου: Τι πρέπει να αναγράφεται και τι όχι και πώς γράφουμε τα ονόματα των wedding guests;

Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, οι κανόνες του σαβουάρ βιβρ, αλλά και μικρά μυστικά για να είναι τα προσκλητήριά σας ευγενικά, πρακτικά και ταυτόχρονα μοναδικά.

Celebrating 10 years Yes I Do | Γιορτάζουμε 10 χρόνια με ένα επετειακό ΑΙ τεύχος!

Το cover story του ανοιξιάτικου τεύχους του Yes I Do δημιουργήθηκε μέσω τεχνητής νοημοσύνης από τον ταλαντούχο Κώστα Σπαθή.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press