Εικόνα 1 Yes I do Vassilis Zoulias Bridal SS14

Audrey Hepburn, Marylin Monroe, Grace Kelly, Lauryne Bacall είναι μερικές θρυλικές γυναικείες φιγούρες την αύρα των οποίων θα αισθανθείτε μέσα στη νέα Bridal collection του Βασίλη Ζούλια για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014.

 

Εικόνα 7 Yes I do Vassilis Zoulias Bridal SS14

Με 25ετή θητεία στο χώρο της μόδας, ο Βασίλης Ζούλιας ξέρει και σέβεται το τι θέλει η γυναίκα και η κάθε δημιουργία του αναδεικνύει «στα άκρα» τη θηλυκότητα της. Άλλωστε αυτό δεν θέλουμε όλες μας; Εικόνα 6

Το κάθε σχέδιο διαθέτει αυτοκρατορικό αέρα  που θυμίζει έντονα τις δεκαετίες των 50’s και  60’s κάνοντας μας νοσταλγούς μέσα από τα υπέροχα σχέδια και χρώματα.

Εικόνα 2 Yes I do Vassilis Zoulias Bridal SS14

Η νέα Bridal Collection για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014  διακρίνεται για τις ρομαντικές και κλασικές γραμμές, δίνοντας έμφαση στη μέση, το μπούστο αλλά και στην πλάτη.

Εικόνα 3 Yes I do Vassilis Zoulias Bridal SS14

Οι λάτρεις του vintage, των floral και των καπέλων σίγουρα θα βρουν το νυφικό που τους ταιριάζει. Το μήκος των φορεμάτων φθάνει μέχρι το γόνατο και λίγο παραπέρα δίνοντάς σας το avantage  να αναδείξετε  και τα νυφικά σας παπούτσια!

Εικόνα 5 Yes I do Vassilis Zoulias Bridal SS14

Με αυτή τη συλλογή και παντρεμένη να είστε θέλετε να ξαναπαντρευτείτε!

Εικόνα 4 Yes I do Vassilis Zoulias Bridal SS14

Extra Yes I do Tip: Όλα τα νυφικά συνδυάζονται εξαιρετικά με τα bridal shoes by Vassilis Zoulias τα οποία θα βρείτε εδώ αλλά και με αξεσουάρ όπως coifs, veils και headpieces!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε εδώ Vassilis Zoulias (”Old Athens”) & εδώ  ή στείλτε email στο  contact@vassiliszoulias.com ενώ μπορείτε να βρείτε όλα τα παραπάνω στο Atelier Haute Couture Wedding Akadimias 4 (5th floor) – Kolonaki/Athens, Greece
tel. 210 7225613 & Boutique Akadimias 4 (ground floor)- Kolonaki/Athens, Greece
tel. 210 3389924

Από την Αργυρώ Γιακούμα