Τι σημαίνει «ομορφιά» και ποιος την ορίζει; Για τη Ματίνα Μέγκλα, η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Όσο πιο άνετα νιώθουμε με τον εαυτό μας και αυτό βγαίνει προς τα έξω, τόσο πιο όμορφη και θηλυκή είναι η εικόνα μας. Και με αυτές τις αξίες και σκέψεις, η ταλαντούχα σχεδιάστρια προχώρησε στη δημιουργία της νέας της νυφικής συλλογής για το 2021, με τίτλο «La Collection Retrospective».

yes_i_do_megla_m_1_1.jpg

Απευθυνόμενα σε κάθε γυναίκα, εμπνευσμένα από κάθε γυναίκα, τα νέα νυφικά σχέδια της Ματίνας Μέγκλα επιβεβαιώνουν το ότι η κομψότητα βαδίζει χέρι-χέρι με την άνεση. Με επιρροές από το Παρίσι του προηγούμενου αιώνα, σκοπός της είναι να ντύσει κάθε στιλ γυναίκας σε κάθε bridal περιβάλλον, πράγμα που μαρτυρούν τα πολλά και διαφορετικά κομμάτια της κολεξιόν. Η κοινή τους βάση, όμως, βρίσκεται και πάντα θα αναζητάται στο πρόσωπο της γυναίκας. Της γυναίκας που απολαμβάνει με πάθος την αγάπη, που είναι ελεύθερη να χαράξει τη δική της πορεία και να ακούσει τη δική της φωνή. Της γυναίκας που πράττει περισσότερο με το συναίσθημα, που πορεύεται με σεβασμό, της γυναίκας που έχει κατακτήσει όλα όσα επιθύμησε η γυναίκα του χθες.

yes_i_do_megla_m_1_4.jpg

Με λίγα λόγια, η megla-m νύφη είναι ανεξάρτητη, δυναμική και απέχει από τα στερεότυπα. Αγαπάει την τέχνη και μένει πιστή στο προσωπικό της στιλ. Λάμπει μέσα στα ανάλαφρα και αέρινα σύνολα με τη μεταξένια αίσθηση και ξεκινά την κοινή και ισότιμη πορεία με το άλλο της μισό με τους καλύτερους οιωνούς, φορώντας το πιο μοναδικό νυφικό που θα μπορούσε να αποκτήσει. 

Ανακαλύψτε τη συλλογή, με ένα scroll down…

Credits

Φωτογραφίες: Nikos Karanikolas

Μοντέλο: Georgia Xirou

Hair and Μake Up: MK Beauty SALON Coiffure

Must Read:

Ματίνα Μέγκλα | Αέρινες δημιουργίες από οργάντζα και μετάξι, φρέσκες ιδέες, και το αναγκαίο «άγγιγμα στη γη»

Ματίνα Μέγκλα: Γεννημένη σχεδιάστρια

Τα megla.m νυφικά που λάτρεψαν οι alternative brides στο Yes I Do Catwalk by ghd

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Όλες οι υποχρεώσεις της κουμπάρας: Ο πλήρης και ανανεωμένος οδηγός

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.