Όταν γράφουμε άρθρα για μαμάδες, σκεφτόμαστε κυρίως 3 πράγματα. Την ασφάλεια του μωρού, την άνεσή του και φυσικά το πώς θα διευκολυνθεί η μαμά του! Φυσικά στο τέλος, προσθέτουμε και το ξεχωριστό στυλ! Γιατί η σύγχρονη μαμά είναι εξαιρετικά απαιτητική. Και καλά κάνει!

Μια βόλτα μαζί του θα σας πείσει -τόσο εσάς όσο και το μωρό σας- πως αυτό είναι ένα….μαγικό καρότσι! Είναι ελαφρύ (ζυγίζει μόλις 6.9 κιλά), ανοίγει και κλείνει με το ένα χέρι, χωράει στα πορτ μπαγκάζ αλλά και στα πιο στενά πεζοδρόμια, έχει πανεύκολη χειρολαβή, έχει άνετο κάθισμα και πλάτη που αναδιπλώνεται πλήρως, προστατεύει το μωρό από τις ακτινοβολίες του ηλίου και κυκλοφορεί ανάμεσά μας σε 7 στυλάτες αποχρώσεις. Από ό,τι φαίνεται, το ZIPPY LIGHT της INGLESINA ήρθε για να μείνει!

4-zippy-light-ggr-newborn-05

Είναι κατάλληλο για χρήση από την πρώτη μέρα της γέννησης καθώς το μεγάλο και άνετο κάθισμά του φιλοξενεί με τον καλύτερο τρόπο τα μωράκια!Οι μανούλες που επιθυμούν να έχουν οπτική επαφή με το μωρό τους, μπορούν να προμηθευτούν το προαιρετικό αξεσουάρ “Sweet Puppy”, ένα μαλακό κιτ για νεογέννητα που απαντά τέλεια στην ανάγκη τους.

5-zippy-light-tbk-04

Με μόνο 49 εκ. πλάτος, περνά με ευελιξία μέσα από τα πιο στενά περάσματα!

3-zippy-light-chiuso-01

Στέκεται όρθιο από μόνο του, χωρίς η κουκούλα και τα υφασμάτινα μέρη να ακουμπούν στο έδαφος με κίνδυνο να λερωθούν! Ακόμα και κλειστό το Zippy Light έχει περιορισμένο μέγεθος, μόνο 96 εκ. ύψος, ιδανικό για το πορτμπαγκάζ οποιουδήποτε αυτοκινήτου πόλης.

7-zippy-light-scd-01

Το Zippy Light κυκλοφορεί στους δρόμους σε 7 -πολύ στυλάτα- χρώματα: Sweet Candy, Antigua Blue, Golf Green, Vivid Red, Desert Dune και Total Black με μαύρο σκελετό, και Ocean Blue με λευκό σκελετό. Η κάθε μαμά μπορεί να επιλέξει τον δικό της αγαπημένο συνδυασμό!

1-zippy-light-vrd-02

Το Zippy Light προσφέρει τη μέγιστη ευκολία στη χρήση στις διαδρομές σας στην πόλη χάρη στο βάρος των μόνο 6,9 κιλών, στην ενιαία χειρολαβή που επιτρέπει την εύκολη οδήγηση του καροτσιού ακόμα και με το ένα χέρι, και στους τροχούς με μαλακό πέλμα ελαστικού για τη μέγιστη άνεση επάνω στους λιθόστρωτους δρόμους των πόλεων.

2-zippy-light-abl-05

Και για την Ελλάδα που έχει ήλιο σχεδόν όλο το χρόνο, η μεγάλη, επεκτεινόμενη κουκούλα, από ύφασμα με ειδική επεξεργασία προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου με δείκτη UPF 50 το δερματάκι του μωρού σας!

6-zippy-light-parapioggia

Στον βασικό εξοπλισμό παρέχονται κουκούλα, καλάθι για τοποθέτηση αντικειμένων, ποτηροθήκη, αδιάβροχο και μπάρα προστασίας.

8-zippy-light-obl-03

Και φυσικά, παρέχει σύστημα κλιματισμού που εξασφαλίζει στο παιδί τη μέγιστη άνεση, χάρη στο ένθετο με διαπνέον πλέγμα και στο αδιάβροχο που παρέχεται στον βασικό εξοπλισμό.

inglesina-karotsia

Διάβασε αυτό το άρθρο και πολλά ακόμα στο νέο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο κυκλοφορεί σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

inglesina

Website: www.inglesina.gr

Facebook: inglesinagr

Twitter: inglesinagr

Instagram: inglesinagr

Από τη Μυρτώ Κάζη