Λένε πως αυτό που καθιστά πετυχημένο ένα project είναι το κίνητρο που βρίσκεται πίσω από αυτό. Και έχουν δίκιο. Το Yes I Do Catwalk by ghd πραγματοποιήθηκε όπως και πέρυσι για τους σκοπούς του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο η ομάδα του Yes I Do έβαλε τα δυνατά της, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.   

Η Μυρτώ Κάζη καλοσωρίζει το κοινό. photo credits Γιώργος Μπουζάκης

14 κορυφαίοι σχεδιαστές και διεθνή brands έντυσαν 65 αγαπημένες Ελληνίδες celebrities, στην πραγματικότητα όμως οι πρωταγωνίστριες του show ήταν η Αλεξάνδρα και η Σπυριδούλα, τα δύο μικρά κορίτσια ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που περπάτησαν στην πασαρέλα του Yes I Do Catwalk φέτος, όπως και πέρυσι.

Η μικρή Αλεξάνδρα κάνει τις πρόβες της λίγο πριν βγει στη σκηνή…! photo credits Γιώργος Μπουζάκης Τα κορίτσια ετοιμάζονται λίγο πριν περπατήσουν στην σκηνή του catwalk. photo credits: Γιώργος Μπουζάκης

Φέτος, απόλυτα υγιείς, γεμάτες ενέργεια και ζωντάνια, περπάτησαν, έτρεξαν και χόρεψαν στην πασαρέλα, κάνοντας το κοινό να σηκωθεί όρθιο και να τις χειροκροτά ασταμάτητα, ενώ τα πανέμορφα πρόσωπά τους έλαμπαν από ευτυχία. Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η Αναστασία Μανιά, Πρόεδρος του Make-A-Wish- Ελλάδος και Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, γενική διευθύντρια του Make-A-Wish- Ελλάδος.

photo credits: Γιώργος Μπουζάκης

Τα αέρινα και ρομαντικά φορέματα των κοριτσιών έφεραν την υπογραφή της Stova Bambini, ενώ στη σκηνή τις συνόδεψε η Χριστίνα Μπόμπα με πριγκιπικό ball gown από τον Βασίλη Ζούλια.

Επιπλέον, στην είσοδο του catwalk, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) οι καλεσμένοι αγόρασαν το μπλε βραχιολάκι που δημιουργήθηκε ειδικά για το event, στηρίζοντας το σημαντικό έργο του οργανισμού. Αν ενδιαφέρεστε κι εσείς να προμηθευτείτε το μπλε βραχιολάκι πατήστε εδώ.

photo credits: Αλέξανδρος Μακρήςphoto credits: Αλέξανδρος Μακρής

Εκ μέρους όλων όσων εργάστηκαν για το Yes I Do Catwalk by ghd, Αλεξάνδρα και Σπυριδούλα σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με τη συμμετοχή σας, και ευχόμαστε τα πρόσωπά σας να λάμπουν πάντα από ευτυχία όπως τη στιγμή που περπατούσατε στη πασαρέλα!

photo credits: Γιώργος Μπουζάκης

Διαβάστε επίσης…

Αναστασία Μανιά: Μία real-life νεράιδα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος)

Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος & Yes I Do

Yes I Do Catwalk by ghd! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά!