Αυτό το δραστήριο πλάσμα, τη Λέλα Δρίτσα, τη γνωρίζεις και από το δεύτερό μας free press. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι πλέον κάθε Σάββατο και Κυριακή, οι Νανούκες σε περιμένουν με τα παιδιά σου στο St.George Lycabettus για να περάσετε υπέροχα και δημιουργικά πρωινά ως αργά το μεσημέρι!

image1

Η νέα καμπάνια της Nannuka με βρίσκει να χαμογελάω και να νιώθω ότι “βρίσκω” τον εαυτό μου, μέσα σε όλα όσα θα διαβάσεις παρακάτω!

image3

image4

Και να σου πω και κάτι; #twramporeis να είσαι ξέγνοιαστη και να κερδίζεις υπέροχα δώρα!

Φαντάσου να μπορούσες να βρεις έναν έμπιστο άνθρωπο για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σου. Κάποιον να ξεκουράσει τη γιαγιά και να αντικαταστήσει την.. τηλεόραση! Να διαβάζει τα παιδιά την ώρα που έρχεσαι από το γραφείο κατάκοπη, ενώ θα προτιμούσες να αφιέρωνες τον χρόνο αυτόν σε αγκαλιές και παιχνίδια. Ή να είχες δίπλα σου κάποιον έμπειρο στις οικιακές εργασίες, τη στιγμή που το άπλωμα  των ρούχων τα μεσάνυχτα και το σιδέρωμα στις 7 το πρωί έχει από καιρό πάψει να έχει… πλάκα!

Τώρα μπορείς!

Με περισσότερες από 16 ειδικότητες για το παιδί, η Nannuka έχει αλλάξει τη ζωή περισσότερων από 3000 γονέων σε όλη την Ελλάδα με αξιοπιστία και υπευθυνότητα απέναντι στη φύλαξη, την εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

#twramporeis κι εσύ να ζήσεις τις στιγμές που αξίζουν, να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους να υποστηρίξουν εσένα και τις ανάγκες τις οικογένειάς σου και να επενδύεις τον χρόνο και την ενέργειά σου σε αυτά που μετράνε ουσιαστικά.

Κάνε την καθημερινότητά σου πιο εύκολη, διάδωσε τα νέα στους φίλους σου και κέρδισε:

2 διανυκτερεύσεις για 1 ζευγάρι σε Junior Suite με πρωινό στο Πήλιο,
12 Months Luxury Resort1

1 ώρα μοναδικής χαλάρωσης και ευεξίας στο Beehive Spa,
The APIVITA Experience Store

2ωρο δημιουργικής απασχόλησης σε παιδικό πάρτι, Nannuka

 

Διάλεξε το motto που σε αντιπροσωπεύει, κοινοποίησέ το στο Facebook και μπες στην κλήρωση για 1 από τα παραπάνω δώρα, μόνο για σένα!

1date 5again 25again Enjoy_coffee granny shopping sing

nannuka