Υψηλού επιπέδου σχεδιασμός, απαράμιλλο στυλ και ποικιλία που καλύπτει και τον πιο απαιτητικό γονιό, καθιστούν την Inglesina συνώνυμη με τα καλύτερα βρεφικά προϊόντα στην αγορά!

Lifestyle Image

Επιλέξαμε τα δικά μας αγαπημένα και σας τα παρουσιάζουμε γιατί ξέρουμε πως κάθε γονιός, θέλει, ή μάλλον απαιτεί,  μόνο το καλύτερο για το θησαυρό του.

Καρέκλα φαγητού Gusto, χρώμα Coconut  

Από το μαμ στο νάνι… Η πολυθρόνα του μωρού, η οποία «εξαφανίζεται» πίσω από μία πόρτα όταν δεν τη χρησιμοποιείτε!

Photo 8

Καρότσι Otutto, χρώμα Sorrento

Λειτουργικό, δυναμικό και εξαιρετικά ρομαντικό, το συγκεκριμένο καρότσι κερδίζει τις εντυπώσεις με τα επιχρωμιωμένα εξαρτήματά του.

Immagini 6889

Καρέκλα φαγητού Zuma, χρώμα Red

Καρέκλα φαγητού που δίνει την αίσθηση ότι βγήκε από το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης.

Immagini 6596

Καρεκλάκι φαγητού Brunch, σε χρώμα Light Blue

Ένα πρακτικό, ελαφρύ ανυψωτικό κάθισμα, που “τοποθετεί” δίπλα σας στο τραπέζι εκείνον που θέλει όσο τίποτα άλλο να τρώει με τους “μεγάλους”!

Immagini 7023

Καρεκλάκι φαγητού Fast, σε χρώμα Red

Πλέον το μωρό σας έχει τη θέση του στο τραπέζι. Αν πάλι επιλέξετε να φάτε έξω, κλείνει και γίνεται τόσο λεπτό που το παίρνετε μαζί σας στην τσάντα του, η οποία περιλαμβάνεται!

Photo 7

Καρότσι Trilogy, σε χρώμα Amarena

Για μωρά που θέλουν να απολαμβάνουν την απόλυτη άνεση στη βόλτα τους και για μαμάδες που αναζητούν τη μέγιστη πρακτικότητα!

Photo 4

Καρότσι Quad, σε χρώμα Golf Green

Για βόλτες με στυλ σε όλα τα εδάφη! Ακόμα και στα ελληνικά πεζοδρόμια!

Photo 1

Μάρσιπος Front, χρώμα Marina

Γιατί οι βόλτες θέλουν πάνω από όλα αγκαλίτσες και βλέμματα τετ-α-τετ!

Photo 14

Καρότσι Net, χρώμα Paprika

Ποια μαμά δεν νιώθει ανακούφιση αν το καρότσι του παιδιού της ζυγίζει λιγότερο από 5 κιλά; Πάρτε το παντού μαζί σας, όπως άλλωστε κάνετε και με το νέο μέλος της οικογένειάς σας!

Photo 12

Κάθισμα Αυτοκινήτου Huggy, χρώμα Cookie

Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανακούφιση για έναν γονιό, από το να ξέρει πως στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου κάθεται με ασφάλεια ο πιο γλυκός συνεπιβάτης!

Photo 5

Καρότσι Twin Swift, χρώμα Grafite

Ελαφρύ, στυλάτο και κυρίως παρεΐστικο! Γιατί τόσο τα διδυμάκια όσο και τα αδερφάκια με μικρή διαφορά ηλικίας, θέλουν να κάνουν παρέα! Έτσι δεν είναι;

Photo 10

YES I DO INFO:

Ήταν τον Δεκέμβριο του 1963, τον μήνα των Χριστουγέννων όταν γεννήθηκε η ‘’Inglesina Baby’’. Έτσι ξεκίνησε η περιπέτεια του Liviano Tomasi στον κόσμο των παιδικών καροτσιών, συνεπαρμένος από την αγάπη του για τα παιδιά και το πάθος του για τα… Go-Karts!

Φιλοσοφία της Inglesina είναι η παροχή της απόλυτης προστασίας, ασφάλειας και άνεσης στο παιδί, διασφαλίζοντας παράλληλα την εύκολη χρήση και τη μέγιστη αξιοπιστία για τους γονείς.

Website: www.inglesina.gr/gr

Facebook: InglesinaGR

Instagram: inglesinagr

Διάβασε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο 4ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο θα βρεις σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

INGLESINA

Από τη Μυρτώ Κάζη