Τη μετα-κορωνοϊό εποχή, υπάρχουν πολλοί παράγοντες ασφάλειας και υγιεινής που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν σχεδιάζετε τη βάπτιση του παιδιού σας -ή τον γάμο σας. H Confetti Crispo by Relkon σάς απαλλάσσει από την ανησυχία της μετάδοσής του κορωνοϊού μέσα από αυτά, προσφέροντας πρώτη στην Ελλάδα κουφέτα βάπτισης και γάμου τυλιγμένα σε ατομική συσκευασία.

Αν και το πρώτο βήμα για ένα ασφαλές από πλευράς μικρο-οργανισμών event είναι η σωστή υγιεινή των χεριών, η Confetti Crispo by Relkon πηγαίνει την ασφάλεια των καλεσμένων σας ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντάς σας την επιλογή μιας νέας, ευρηματικής συσκευασίας. Κάθε κουφέτο τυλίγεται μεμονωμένα σε αεροστεγή συσκευασία, έτσι ώστε να μπορείτε να προσφέρετε σε φίλους και συγγενείς τη μέγιστη ποιότητα των κουφέτων Crispo με τη μέγιστη ασφάλεια.

Tα κουφέτα Crispo Ciocostars σε ατομική συσκευασία σε μπλε και ροζ απόχρωση.

Η Confetti Crispo by Relkon κάνει το τέλειο matching για:

Boy’s baptism

Τα κουφέτα CiocoPassion Selection Blue είναι ιδανικά αν θέλετε να γιορτάσετε αυτήν την εκδήλωση με πρωτότυπα και γευστικά κουφέτα. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για κουφέτα με διπλή γέμιση πραγματικής σοκολάτας γάλακτος και λευκής, σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε όπου κάθε απόχρωση έχει και τη δική της ξεχωριστή γεύση.

Τα Snob Classic κουφέτα αποτελούν μια πιο κλασική επιλογή. Πρόκειται για κλασικά κουφέτα με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο καλυμμένο με λευκή σοκολάτα σε διάφορες γεύσεις.

Girl’s baptism

Τα κουφέτα Snob και Ciocopassion, αλλά στις κοριτσίστικες αποχρώσεις του ροζ.

Τα κουφέτα Pink Ciocostars σε σχήμα αστεριού με γέμιση λευκής σοκολάτας είναι η παιχνιδιάρικη και ιδιαίτερη επιλογή.

Τα τραγανά κουφέτα Krixi Pink με δημητριακά και επίστρωση λευκής σοκολάτας είναι μοναδικά για το τραπέζι ευχών ή το candy bar!

Yes I Do Info: Θα βρείτε τα ατομικά συσκευασμένα κουφέτα της Confetti Crispo by Relkon που είναι ιδανικά τόσο για τις μπομπονιέρες όσο και για το candy bar της βάπτισης ή του γάμου σε εξειδικευμένα καταστήματα με είδη γάμου-βάπτισης, καταστήματα με ξηρούς καρπούς, καφεκοπτεία και e-shops! Δείτε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε επίσης…

Confetti Crispo by Relkon | Βρήκαμε τα πιο παιχνιδιάρικα κουφέτα για τις βαπτίσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού

Κουφέτα Confetti Crispo by Relkon Hellas: Αυτά είναι τα κουφέτα του γάμου σας!

Confetti Crispo by Relkon: Η νέα γενιά των κουφέτων έχει διαφορετικό σχήμα, γεύση και χρώμα