Κωνσταντίνα Μιχοπάνου

Εμείς ξεχωρίσαμε από πολύ νωρίς την θετική αύρα και τη νεραιδένια ενέργεια της Κωνσταντίνα Μιχοπάνου. Στη δεκαετή καριέρα της, η make up artist που πέρα από το πιο υπέρλαμπρη εικόνα κάθε γυναίκας, στέκεται δίπλα σε κάθε bride-to-be και όχι μόνο σαν κολλητή φίλη. Έχοντας καταγράψει μία εντυπωσιακή επαγγελματική πορεία στο χώρο της ομορφιάς. Ξεκινώντας τα πρώτα της βήματα στο χώρο του styling, γρήγορα συνειδητοποίησε πως το πάθος της βρίσκεται στην τέχνη του μακιγιάζ, έχει δημιουργήσει ένα πλούσιο και εντυπωσιακό βιογραφικό, με συνεργασίες με τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα ελληνικά περιοδικά, ενώ παράλληλα έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ δημοφιλών προσώπων της εγχώριας showbiz, όπως της Ντορέττας Παπαδημητρίου, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, της Κατερίνας Γερονικολού, της Σίας Κοσιώνη, της Ελεονώρας Ζουγανέλη κ.α. Πολλές από τις δημιουργίες της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά του εξωτερικού και έχει εργαστεί ακόμη και σε παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως οι εκπομπές «Joy» και «Join Us». Είναι υπέρμαχος της τάσης «less is more», και επιδιώκει να αναδεικνύει σε κάθε γυναίκα τον καλύτερο εαυτό της.

Με πολλή χαρά και συγκίνηση, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας την αποκλειστική συνεργασία της Avon με το πιο ταλαντούχο κορίτσι. 

Η Avon καλωσορίζει στην «οικογένεια» των συνεργατών της, την Κωνσταντίνα Μιχοπάνου. Στόχος τους είναι να αναδείξουν την τολμηρή πλευρά κάθε γυναίκας με τα χρώματα και τις τάσεις, κάνοντας τη να νιώσει ξεχωριστή, όμορφη,  με το δικό της μοναδικό τρόπο. Υποστηρίζοντας την ομορφιά, την καινοτομία, την αισιοδοξία και -πάνω από όλα- το γυναικείο φύλο για πάνω από 130 χρόνια η Avon ξεκινά δυναμικά τη νέα χρονιά με τη Κωσταντίνα στο πλευρό της.

Συμμετάσχοντας ενεργά στις καμπάνιες ομορφιάς της εταιρείας, με σκοπό να αναδείξει τα νέα αλλά και τα καθιερωμένα, καινοτόμα προϊόντα της Avon, η Κωνσταντίνα μέσα από τις δικές της ιδιαίτερες καλλιτεχνικές δημιουργίες βάζει την υπογραφή της κάτω από το brand. Θα δημιουργηθεί μία πρωτοποριακή σελίδα στο Facebook που θα εστιάζουν στο make up, από την Avon και την Κωνσταντίνα, μέσω της οποίας η ίδια θα παρουσιάζει, θα προτείνει, θα εκπαιδεύει και θα απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με το μακιγιάζ και τα νέα trends.

Η Κωνσταντίνα θα λάβει μέρος στις digital καμπάνιες της Avon, θα επιμελείται αποκλειστικά το μακιγιάζ σε φωτογραφήσεις και video που θα πραγματοποιηθούν, θα παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις και workshops της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ σε συνεργασία με την Avon, θα δημιουργήσει εκπαιδευτικό περιεχόμενο γύρω από το μακιγιάζ και την ομορφιά, τόσο για τα μέλη της εταιρείας, όσο και για το ευρύ κοινό. Η αποκλειστική συνεργασία της Κωνσταντίνας Μιχοπάνου με την Avon αποτελεί την πρώτη ευχάριστη έκπληξη που επεφύλασσε η εταιρεία σε όσους τη στηρίζουν και την εμπιστεύονται εδώ και δεκαετίες, καθώς το 2019 πρόκειται να είναι μια χρονιά ανανέωσης και εκπλήξεων.