Ο πολιτικός γάμος της Έλενας και του Σεραφείμ ήταν καθαρά εμπνευσμένος από το Yes I Do! Το κόκκινο της Βουργουνδίας έδεσε απόλυτα με τις floral  ρομαντικές λεπτομέρειες στη διακόσμηση, που επιμελήθηκε το προσωπικό της Μεσογειακής Αυλής στην Παιανία.

Τhe Couple’s Story

Ο Σεραφείμ και η Έλενα γνωρίστηκαν στις καλοκαιρινές τους διακοπές, εποχή απόλυτης ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς. Από τότε νιώθουν πως η σχέση τους είναι ένα διαρκές ταξίδι αναψυχής. Σε ένα τέτοιο ταξίδι έχεις τη διάθεση να περάσεις τέλεια, το λατρεύεις, ανυπομονείς και το λαχταράς. Φέτος, ζουν τις πιο όμορφες στιγμές αυτού του ταξιδιού. Περιμένοντας τον ερχομό της κόρης τους, αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου. Όλα έγιναν όπως ονειρεύονταν χάρη στο Yes I Do, καθώς εμπνεύστηκαν από τα πρωτότυπα άρθρα του και ακολούθησαν τις πολύτιμες συμβουλές του!

mesogiaki-avli-yes-i-do-1.jpg

The Ceremony

Η τελετή, παρουσία του δημάρχου, έγινε στον χώρο του κτήματος της Μεσογειακής Αυλής με μάρτυρες όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του ζεύγους. Οι βέρες που αντάλλαξαν ήταν χαραγμένες με τα ονόματά τους και το σύμβολο του άπειρου, επιμελημένες από την KΚ Jewelry Lab by Katerina Kouloubourou. Το τέλος της τελετής σήμανε και την αρχή ενός ξέφρενου party, όπου δεν έλειψαν οι χιουμοριστικές φωτογραφίες και τα πειράγματα ανάμεσα σε φίλους. 

mesogiaki-avli-yes-i-do-2.jpg

mesogiaki-avli-yes-i-do-3.jpg

mesogiaki-avli-yes-i-do-4.jpg

mesogiaki-avli-yes-i-do-5.jpg

mesogiaki-avli-yes-i-do-6.jpg

mesogiaki-avli-yes-i-do-7.jpg

The Decoration | The Menu | The Candy Bar

Αγαπημένο χρώμα της νύφης το κόκκινο της Βουργουνδίας, το οποίο υπερίσχυε και στη διακόσμηση. Τα υφάσματα που επιλέχθηκαν για τις μπομπονιέρες ήταν floral με μια δόση ρομαντισμού. Τα λουλούδια ακολούθησαν το ίδιο χρωματικό μοτίβο αφού ο χώρος ήταν «λουσμένος» με μπορντό, λευκά και ροζ τριαντάφυλλα. Τυπωμένα μενού και ονομαστικά ταμπελάκια υποδέχονταν τον κάθε καλεσμένο στη θέση του. Το candy bar, που έστησε η Μεσογειακή Αυλή για να καλωσορίσει το ζευγάρι και τους προσκεκλημένους του, αποτελούνταν από γλυκές δημιουργίες με τη συνοδεία ημίγλυκου ερυθρού οίνου, ενώ το μενού επιμελήθηκε ο chef Αλέξανδρος Κοσσυβάκης και κάλυψε όλες τις γευστικές απαιτήσεις των παρευρισκομένων.

mesogiaki-avli-yes-i-do-8.jpg

mesogiaki-avli-yes-i-do-9.jpg

mesogiaki-avli-yes-i-do-13.jpg

mesogiaki-avli-yes-i-do-11.jpg

mesogiaki-avli-yes-i-do-10.jpg

mesogiaki-avli-yes-i-do-14.jpg

mesogiaki-avli-yes-i-do-15.jpg

Wedding Credits

Location: Μεσογειακή Αυλή

Planning: Μεσογειακή Αυλή

Catering: Μεσογειακή Αυλή, menu by chef Αλέξανδρος Κοσσυβάκης

Flowers: Attart Flowers

Handmade Wedding Favors: Μεσογειακή Αυλή, Kουφέτα Χατζηγιαννάκης

Photos: Μακρυπούλιας

Wedding Song: «Baby I’m Yours» by Arctic Monkeys

Wedding Dress: Glamorous

Bridal Shoes: The Workshop

Groom’s Outfit: Brooks Brothers

Wedding Rings: KK Jewelry Lab by Katerina Kouloubourou

Jewelry: My Lifelikes

mesogiaki-avli-true-story-yes-i-do.jpg

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα.