Οι πιο σημαντικές εκδηλώσεις της ζωής σας θα έχουν φόντο τη γαλήνια θάλασσα, την απαράμιλλη, σύγχρονη αισθητική του Apollo Resort και λίγη από τη μαγεία της ειδυλλιακής τοποθεσίας του! 

_jcr0407.jpg

Service 

Η ευγένεια και η διακριτικότητα του προσωπικού  του Apollo Resort θα κερδίσουν τους καλεσμένους σας από την πρώτη στιγμή, ενώ η εμπειρία και η ταχύτητά του αποτελούν εγγύηση ότι όλα βαίνουν ακριβώς όπως πρέπει. Έτσι, θα μπορέσετε να απολαύσετε χωρίς άγχος κάθε λεπτό της δεξίωσης που ετοιμάζετε επί μήνες…

events_apollo_1.jpg

Tastes like…

Το φαγητό είναι ουσιαστικό κομμάτι κάθε εκδήλωσης και ζωτικό μέρος της συνολικής εμπειρίας που θα χαραχτεί στη μνήμη των καλεσμένων σας. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν καλά οι υπεύθυνοι του Apollo Resort. Μαζί θα επιλέξετε το μενού που καλύπτει απόλυτα τις γευστικές απαιτήσεις σας και οι chef θα φροντίσουν για την τέλεια εκτέλεσή του. Προτιμάτε σερβιριστό μενού ή μπουφέ; Ελληνική κουζίνα ή διεθνείς γεύσεις;  Θέλετε να συνοδεύσετε το φαγητό με εκλεκτό κρασί ή κλίνετε περισσότερο σε ένα cocktail bar ανοιχτό για τους καλεσμένους σας;

events_apollo_2.jpg

Θέα στο όνειρο

Εσείς και οι καλεσμένοι σας θα απολαύσετε τα εκλεκτά εδέσματα υπό το μαγευτικό φως του έναστρου καλοκαιρινού ουρανού με την αντανάκλαση του φεγγαριού να φωτίζει τη θάλασσα. Το αλμυρό αεράκι θα φέρει δροσιά στο Pergola, το εστιατόριο του ξενοδοχείου που μοιάζει με μπαλκόνι στη θάλασσα.

events_apollo_3.jpg

Pool party

Η σύγχρονη και εντυπωσιακή πισίνα θα αποτελέσει το centerpiece της διακόσμησης. Τοποθετήστε άνθη, φαναράκια, κεριά για να ενισχύσετε τη ρομαντική ατμόσφαιρα του χώρου.

events_apollo_4.jpg

A beautiful canvas

Η minimal, αφαιρετική διακόσμηση του χώρου, σας επιτρέπουν να τον διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε, προκειμένου να εξυπηρετεί απόλυτα το concept του γάμου ή της βάπτισης, που έχετε επιλέξει. 

Οι υπεύθυνοι του χώρου θα σας προτείνουν εξαιρετικούς συνεργαζόμενους επαγγελματίες, προκειμένου η ημέρα του γάμου ή της βάπτισης να είναι ακριβώς, όπως την είχατε ονειρευτεί!  Wedding planners, DJ’s, catering, ειδικοί παιδαγωγοί είναι στη διάθεσή σας για να κάνουν τη βραδιά όσο γίνεται πιο ξεχωριστή για εσάς. 

Must Read:

Honeymoon destinations: Ταξίδι του μέλιτος στο Μπαλί, για γερές δόσεις θετικής ενέργειας

Τα 10 Instagram couple accounts που πρέπει να ακολουθήσετε σήμερα, πριν οργανώσετε το honeymoon!

Εσείς τι τύπος honeymooner είστε; #wanderers, #foodlovers, #partyanimals ή #sportslovers;

Most Popular:

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

Γάμος την εποχή του κορωνοϊού: Τελικά, να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.