Το κοσμηματοπωλείο Skaras Jewels κλείνει φέτος 70 χρόνια λειτουργίας και ο καλύτερος τρόπος για να το γιορτάσει είναι δημιουργώντας ένα νέο κατάστημα «κόσμημα» στην περιοχή του Χίλτον. Φέροντας μαζί του τις καλύτερες αναμνήσεις και την πλούσια πείρα που του χάρισε η παρουσία του στην Ευτυχίδου 39, το Skaras Jewels μας καλωσορίζει στο νέο του κατάστημα επί της Σπύρου Μερκούρη 74 στην Αθήνα, με σκοπό να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά και με πιο ανανεωμένη διάθεση, να βρίσκεται κοντά μας στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας.

Ο νέος, σύγχρονος χώρος του Skaras Jewels είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία εξυπηρέτησης στο κοινό ενώ η εύκολη πρόσβασή του με το μετρό – μόλις 2 λεπτά από τον σταθμό Ευαγγελισμός – το κάνει το ιδανικό σημείο για τις αγορές σας, σε όποια περιοχή της Αττικής και αν βρίσκεστε.

Στο νέο κατάστημα Skaras Jewels παρέχεται πλέον και η δυνατότητα private shopping, με δειγματισμό σε privé χώρο εντός του καταστήματος, κατόπιν ραντεβού.

Yes I Do Note: Το κοσμηματοπωλείο Skaras Jewels εδώ και 3 γενιές, από το 1952 έως και σήμερα, καλύπτει κάθε μας επιθυμία μέσα από ποικιλία επώνυμων ποιοτικών κοσμημάτων, οίκων και σχεδιαστών, αλλά και tailor made δημιουργιών. 70 χρόνια δίπλα μας, με πάθος, τεχνογνωσία και αξιοπιστία, σε κάθε στιγμή της ζωής μας που θέλουμε να συνοδεύσουμε με ένα ιδιαίτερο κόσμημα ή ρολόι.

RELATED POSTS

Skaras Jewels: Παραμυθένια πρόταση γάμου με τα πιο εντυπωσιακά δαχτυλίδια ροζέτες!

Τα πιο elegant, chic & mininal μονόπετρα για μία αξέχαστη χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου!

Wedding rings: Τι συμβολίζουν οι βέρες και γιατί τις φοράμε στο τέταρτο δάχτυλο;

Οι βέρες είναι το τέλος ενός ταξιδιού και η αρχή ενός άλλου!