Η Γεωργία και ο Γιάννης, ένα τρελά ερωτευμένο ζευγάρι, περπάτησαν –όπως ο Ethan Hawke και η Julie Delpy στην ταινία «Πριν τα μεσάνυχτα» -στα γραφικά δρομάκια της μεσσηνιακής Μάνης, με τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Μακρή να αποτυπώνει την ιστορία τους σε εικόνες…

Το ελληνικό φως που λούζει γενναιόδωρα το μεσσηνιακό τοπίο, έχει την ικανότητα να το μεταμορφώνει και να του προσδίδει κάτι μαγικό. Αυτό το φως εκμεταλλεύτηκε ο φωτογράφος Αλέξανδρος Μακρής στο true story της Γεωργίας και του Γιάννη. Στην Καρδαμύλη, οι γραφικές γωνιές, τα πετρόχτιστα κτίρια και το παραδοσιακό καφενείο μπορούν να αποτελέσουν ένα απρόσμενα μοναδικό σκηνικό για μια day after φωτογράφιση γάμου. Στην ταινία «Πριν τα Μεσάνυχτα», το ασύγκριτης ομορφιάς τοπίο της αποτέλεσε το πεδίο εξέλιξης της ιστορίας αγάπης των πρωταγωνιστών, ενώ η Καρδαμύλη αναδείχθηκε σε διεθνή προορισμό παραθερισμού. Στην περίπτωση της Γεωργίας και του Γιάννη, η επιλογή του τόπου, βέβαια, είχε ένα επιπλέον νόημα, καθώς το ζευγάρι είχε περάσει εκεί όλα τα κοινά του καλοκαίρια. Έτσι, οι τοποθεσίες για τις φωτογραφίες επιλέχθηκαν με βάση τις αναμνήσεις τους από τα ηλιοβασιλέματα στο γραφικό λιμανάκι και τα απογεύματα στα παραδοσιακά ταβερνάκια.  

Όπως μας είπε ο Αλέξανδρος Μακρής: «Την ημέρα που τους συνάντησα αντίκρισα ένα πολύ κεφάτο και πρόσχαρο ζευγάρι, η αγάπη των οποίων καθρεφτιζόταν στα βλέμματά τους. Από το πρώτο κλικ κατάλαβα ότι υπήρχε χημεία ανάμεσά μας, με αποτέλεσμα η οικειότητα μαζί τους να μου χαρίσει όμορφες και αληθινές εικόνες».

Location | Καρδαμύλη 

Date | Σεπτέμβριος 2019  

Τheme | Traditional Love

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes-i-do-jpegs_98.jpg

Διαβάστε επίσης…

Αλέξανδρος Μακρής: Τρυφερός γάμος στο μαγικό νησί των Κυθήρων!

Μυστικά για νυφικά πορτρέτα γεμάτα συναίσθημα, από τον φωτογράφο Αλέξανδρο Μακρή

5 απορίες για τον γάμο σας που ντρέπεστε και να τις σκεφτείτε